Tuotetietojen merkitys kasvaa jatkuvasti

Onko yrityksenne 100 parhaan toimittajan joukossa?

Sähkönumerot.fi-palvelussa on kaikkiaan 489 yrityksen tuotteita. Aktiivisia tuotteita on 250.000.

  • Vähintään yksi tuotekuva on 82 %:lla tuotteista.
  • ETIM-standardin mukaiset tekniset tiedot löytyvät Sähkönumerot.fi-palvelussa 140.000 tuotteelta eli 54 %:lta kaikista tuotteista.
  • Linkki yrityksen omille sivuille tuoteinformaatioon tai käyttöohjeisiin tai muihin dokumentteihin löytyy 71 %:lta kaikista tuotteista
  • Tuotekuvaus löytyy 51 %:lta tuotteista.
  • Harmonisoimaton tuotenimi on enää 5 %:lla tuotteista.

100 parasta sähköteknisen tuotteiden toimittajaa toukokuussa 2019

Yritysten keskinäinen paremmuusjärjestys alla olevissa taulukoissa määräytyy ensisijaisesti harmonisoitujen nimien, toissijaisesti kuvallisten tuotekorttien, ETIM-tietojen, tuotekuvausten pyöristetyn keskiarvon ja kolmanneksi linkkien/dokumenttien määrän perusteella.

Listan arvostelun sijasta kannattaa laittaa omat tiedot entistäkin parempaan kuntoon.

Parhaat toimittajat kevat 2019

Jos yrityksenne ei yltänyt listalle, kannattaa kirjautua Sähkönumerot.fi-palveluun ja Yhteenveto-näkymästä tarkistaa missä kunnossa yrityksenne tuotetiedot ovat.

Yhteenveto nakyma

 

Kuvat on tärkeitä ja ilman ETIM-tietoja tuotteet eivät löydy tukkujen verkkokaupoista

Kannattaa muistaa, että tukkujen – Ahlsell, EL-Parts, Onninen, Rexel ja SLO – verkkokaupoissa sekä eräissä urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden käyttämissä ohjelmistoissa hyödynnetään Sähkönumerot.fi-tuotekuvia. Jos kuva puuttuu Sähkönumerot.fi-tuotekortilta, se todennäköisesti puuttuu myös tukkujen verkkokaupoista ja kyseisistä urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden järjestelmistä. 

Ne tuotteet, joille teknisiä tietoja ei ole täytetty, eivät puolestaan nouse hakutuloksiin, kun urakoitsijat,suunnittelijat ja tukkumyyjät etsivät tuotteita teknisillä ominaisuuksilla tukkujen verkkokaupoista tai Sähkönumerot.fi-palvelusta, joten tekniset tiedot on todellakin tarpeen lisätä tuotteille.

 

Lisätietoja: Sähkönumerot.fi / Jarmo Raninen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.