TarjaHailikariTarja Hailikari blogikirjoitus:

Jos yritykselle ei vielä ole STK:n jäsen, olisiko nyt vuodenvaihteessa aika liittyä mukaan?

Vuodenvaihteessa mietitään usein strategisia asioita. Yritys voi itse vaikuttaa omiin vahvuuksiinsa ja heikkouksiinsa, mutta mahdollisuudet ja uhat ovat yleensä ympäristötekijöitä, joihin yritys voi vaikuttaa vain toimimalla yhdessä alan muiden yritysten kanssa toimialajärjestössä.

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (STK) on sähköteknisellä alalla toimivien tukkuliikkeiden, valmistajien ja maahantuojien toimialajärjestö.

STK edustaa varsin kattavasti alan merkittäviä yrityksiä, mutta historiallisista syistä kaikki keskisuuret ja pienet yritykset eivät vielä välttämättä ole jäseniämme. Nyt vuodenvaihteessa olisi sopiva aika liittyä mukaan!

STK tarjoaa jäsenyrityksilleen:

• Todellista ajankohtaista tietoa omasta markkina-asemasta (tilastot)
  • Ilmaisen viestintä- ja markkinointikanavan (tuote- ym. uutisenne julkaistaan stkliitto.fi- ja Sähkönumerot.fi-uutispalveluissa)
  • Räätälöidyn katsauksen toimialaan kuukausittain (jäsentiedote)
  • Sähkönumeroiden vuosimaksut puoleen hintaan
  • Vaikuttamis- ja tietokanavan toimialan menestykseen (edunvalvonta)
  • Verkostoitumismahdollisuuden alan kiinnostavimpien ja merkittävimpien yritysten avainhenkilöiden kanssa (jäsentoiminta, työryhmät, hallitus)
  • Uskottavuutta omien sidosryhmien ja henkilöstön suuntaan
  • Yhteiskuntavastuun toteuttamista yhdessä toimialan yritysten ja järjestöjen kanssa (Hyvinvointia sähköllä -visiohanke)

Mitä edellyttää:

• Täyttäkää jäsenhakemus ja toimittakaa se allekirjoittaneelle.
  • Vuotuinen jäsenmaksu on 1.700 € (vrt. 50 %:n alennus sähkönumeroiden hinnasta)
  • Takavuosien erillistä liittymismaksua ei enää peritä.
  • Joulukuussa haettu jäsenyys alkaa vuonna 2019.

Lisää tietoa STK:n palveluista ja jäsenyyden hyödyistä löytyy tästä esityksestä tai kotisivuiltamme stkliitto.fi. Kerron mielelläni myös puhelimitse lisää tai tulen yritykseenne esittelemään toimintaamme tarkemmin.

Ollaan yhteyksissä!

Tarja Hailikari