Uutiskirje

Maaliskuu 2017
 

 

 

 
 
 

Laaja kaapelivalikoima asuinkiinteistöjen sisäverkkoon

Uudistettu sisäverkkomääräys 65B/2016M määrittelee kattavan ja monipuolisen kaapeloinnin asuinkiinteistöjen nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Se mahdollistaa muun muassa joustavat kaapelointiratkaisut erityisesti saneerauksien yhteydessä. Olemme koonneet uuteen esitteseen vertailutaulukon Prysmian Groupin yleiskaapeloinnin kupari-, valo- ja hybridikaapeleiden sekä yhteisantennijärjestelmän kaapeleiden ominaisuuksista ja soveltuvuudesta eri käyttötarkoituksiin. Tutustu esitteeseen

 
 
 
 
 
 

Kaapelikelat saavat seurantatunnisteet

Prysmian Groupin kaikki K-kaapelikelat saavat seurantatunnisteet, joiden avulla voidaan seurata kelojen kiertoa, toimituksia ja palautuksia. Uusi seurantajärjestelmä nopeuttaa myös kelahyvitysten käsittelyä. Uudet puisten kaapelikelojen palautusohjeet ja -ehdot astuvat voimaan 1.4.2017.

Lue uudet ohjeet täältä

 

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Elascon-kulmapistoke ulko- ja sisäasennukseen

Elascon-kulmapistoke liittyy osaksi Prysmianin kasvavaa keskijännitevarusteiden valikoimaa. Asennus on helppoa ja vaiheita aiempaa vähemmän, sillä valikoiman kaikki varusteet perustuvat kylmäkutisteteknologiaan.  
 
Uusi 630 A Elascon-pistoke soveltuu erinomaisesti pohjoisiin olosuhteisiimme sekä ulko- että sisäasennukseen. Tuotteet toimitetaan kolmen kappaleen pakkauksessa, joka sisältää kaikki tarvittavat komponentit.
 
Lisätietoa esitteessä

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

P-Laser nostaa HVDC-siirron 600 kV tasolle

Prysmian toi markkinoille ennätysmäiseen energiansiirron tehokkuuteen yltävän P-Laser 600 kV -järjestelmän. Uuden P-Laser-kaapelin sähköinen suorituskyky ja johtimen lämmönkesto mahdollistavat aiempia HVDC-yhteyksiä merkittävästi suuremman tehonsiirtokyvyn kasvattamatta johdinten poikkipintaa. P-Laser on ensimmäinen täysin kierrätettävä ympäristöystävällinen HVDC-järjestelmä. 
 
Investoinneillaan Pikkalan tehtaaseen Prysmian on kehittänyt siitä suurjännitekaapeleiden osaamiskeskuksen, jossa tätä poikkeuksellisen korkealle 600 kV HVDC -jännitetasolle yltävää uutuuskaapelia valmistetaan. P-Laser HVDC-kaapeli on täysin yhteensopiva nykyisten kaapeleiden ja asennustarvikkeiden kanssa. Prysmian on aiemmin tuonut markkinoille P-Laser-keskijännitekaapelin, jota on asennettu myös Suomessa.   
 

 
 
 
 
 
 

Ajankohtaista asiaa ammattilaisille

Johdin on Prysmian Finlandin asiakaslehti, joka päivittää tiedot alan ajankohtaisista aiheista. Viimeisimmässä numerossa käsittelyssä mm. rakennustuoteasetus CPR, halogeenittomuus, sähköverkon omatoiminen mittaus, aurinkosähköjärjestelmät sekä paljon muuta kiinnostavaa. 

Lue uusin Johdin
Tilaa Johdin-lehti

 

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Finland Oy Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme määrä on 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi Osoitelähde: Prysmian Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste