Seuraa meitä somessa ja voita!
 
  Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä  
 
 
   
 

 
 

Seuraa meitä somessa ja voita!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa ja valaistu: uusia tuotteita ja tuoteanimaatioita julkaistaan tiheään tahtiin! Kaikkien Facebook-sivujemme tykkääjien sekä Youtube-kanavatilaajien kesken arvotaan Bosen todella laadukkaat Quietcomfort 35 vastamelukuulokkeet, ovh arvo 449 eur!!  Seuraa meitä kummassakin kanavassa ja tuplaa voittomahdollisuutesi! Arvonta suoritetaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken 30.06.2017.
Osallistu arvontaan tästä. Tervetuloa tykkäämään! Voitosta ilmoitetaan yrityksemme internetsivuilla sekä voittajalle suoraan sähköpostitse.

 
 
 
Linked In   Youtube   Twitter   Facebook
 
 
     
 
 

 

BOSE QUIETCOMFORT 35 Bluetooth vastamelukuuloke

Langattomien QuietComfort® 35 -kuulokkeiden erinomainen taustaäänien poisto saa hiljaiset äänet hiljaisemmiksi ja musiikin kuulostamaan paremmalta kuin koskaan. Vapaudu johtojen kahleista – nyt voit muodostaa yhteyden laitteeseesi helposti Bluetooth®-yhteyden ja NFC-pariliitsen avulla. Volume-optimized EQ -taajuuskorjaimen ansiosta äänentoisto on tasapainossa kaikilla äänenvoimakkuuksilla, ja taustaääniä poistava kaksoismikrofoni takaa selkeät puhelut myös tuulisessa ja meluisassa ympäristössä. Litiumioniakku toistaa musiikkia jopa 20 tuntia yhdellä latauksella.

 
 
     
 
 

I-VALO TOLPPA
katso asennusanimaatio

I-VALO TOLPPA on suunniteltu valaisinasennuksiin esimerkiksi portaikoissa, hoitotasoilla, kuljettimilla jne. Valittavissa on kolme erilaista tolppavaihtoehtoa. Sivulle taittuva tolppa mahdollistaa valaisimen laskemisen sopivalle työskentelykorkeudelle. Näin valaisimen asentamiseen ei tarvita lisäkäsiä vaan työ onnistuu helposti yhden asentajan toimesta. Valaisin on mahdollista asentaa tolpan mille tahansa sivulle. Taittuvat tolpat kääntyvät sivusuunnassa kumpaankin suuntaan.

 

 
 
 
 
 

I-Valo Oy © 2016

 
   

I-Valo Oy
Tehtaantie 3 B
14500 Iittala,
Finland
+358 10 501 3000

 
 
 
     
 
  Powered by Postiviidakko