Schneider Electricin EcoStruxure -ratkaisu tuo asiakkaille tehokkuutta, turvallisuutta ja muuntojoustavuutta, koko elinkaaren ajan. Järjestelmän arkkitehtuuri mukautuu niin kiinteistöjen kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Se kattaa verkkoon kytketyt yhteensopivat komponentit sekä datan keruun ja analysoinnin helpoilla käyttöliittymillä.

Kaupungistuminen, digitalisaatio ja teollistuminen vaikuttavat merkittävästi siihen, minkälaisia ominaisuuksia nykyisiltä ja tulevaisuuden rakennuksilta vaaditaan sähkönjakeluun ja kiinteistönhallintaan. 75 prosenttia rakennusten kustannuksista on elinkaarenaikaista huoltoa ja hallintaa. EcoStruxure-ratkaisuilla pystytään kiinteistön sähkönjakelu ja kiinteistönhallinta optimoimaan siten, että ne ovat helposti päivitettävissä ja vastaavat alati kiristyviin turvallisuusvaatimuksiin.

EcoStruxure on Schneider Electricin avoin, edistyksellinen, esineiden internetiin yhdistetty järjestelmäarkkitehtuuri, joka tuo turvallisuuteen, luotettavuuteen, tehokkuuteen, kestävyyteen ja liitettävyyteen keskittyvää arvoa asiakkaille. EcoStruxure hyödyntää esineiden internetin, mobiliteetin, mittaamisen, pilvipalvelujen, analytiikan ja kyberturvallisuuden teknologioita tarjotakseen innovaatiota jokaisella tasolla, mukaan lukien kytkettävät komponentit, reunaohjaus, sovellukset, analytiikka ja palvelut. Se myös yksinkertaistaa huomattavasti kiinteistön sähköjärjestelmän rakentamista, käyttöönottoa, muunneltavuutta ja hallintaa. Kaikki tämä on myös etäohjattavissa ISO27001-kybersertifioidussa pilvipalveluissa tai reunaverkkosovelluksissa.

EcoStruxure on otettu käyttöön yli 450 000 asennuksessa yli 9 000 järjestelmäintegroijan tuella, ja se on yhdistetty yli miljardiin laitteeseen.

EcoStruxure Building -alusta on käyttäjän tarpeet huomioiva, kokonaisvaltainen ratkaisukokonaisuus kaiken kiinteistötekniikan, kuten rakennusautomaation, sähkönjakelun ja uusiutuvan energian, valaistuksen ohjauksen sekä palo- ja turvaratkaisujen, liittämiseen saumattomasti yhdelle alustalle.

EcoStruxure Power -alusta on suunniteltu rakennusten energianhallintaan ja tuottaa arvoa energia-alan ammattilaisille, kuten urakoitsijoille ja konsultoiville insinööreille, sähkökeskusten valmistajille sekä heidän loppuasiakkailleen. Avoimen integraation, reaaliaikaisen toimintojen ja analytiikan sekä paremman kyberturvallisuuden ansiosta uuden sukupolven arkkitehtuuri mahdollistaa entistä paremman luotettavuuden, turvallisuuden, tehokkuuden, kestävyyden ja yhdistettävyyden tarjoamisen asiakkaille eri toimialoilla.

EcoStruxure Power tarjoaa yksinkertaisia pilveen perustuvia työkaluja huoltotoimintojen helppoa automatisointia varten. Lisäksi työkalujen avulla voidaan ennakoida huoltotarpeita ja nopeasti suorittaa tarvittavia korjaavia toimenpiteitä sähkökatkon yhteydessä. Kiinteistöpäälliköt tai isännöitsijät voivat esimerkiksi vastaanottaa automaattisia katkosilmoituksia ja seurata energiankulutusta yksinkertaisen näytön avulla.

Helppoa muunneltavuutta älykkäillä sähköjärjestelmillä

Toimiva tietoverkko, häiriötön sähkönjakelu ja sähköauton latauspisteet ovat nykyaikaisen kiinteistön vetovoimatekijöitä. Kiinteistön helppo muunneltavuus elinkaaren eri vaiheissa edellyttää älykkäitä sähköjärjestelmiä. Muuntojoustavaa tekniikkaa hyödyntävät sähkönjakeluratkaisut, kuten Canalis-jakelukiskot ja älykkäät SmartPanel-sähkökeskukset tuovat merkittäviä säästöjä jo kiinteistöä rakennettaessa sekä koko elinkaaren aikana. Ratkaisu mahdollistaa pienemmän ja helpomman remontin muutostilanteissa.

Sähkönjakelun ja kiinteistönhallinnan digitalisointi parantaa kiinteistön toimivuutta ja turvallisuutta. Schneider Electricin älykäs SmartPanel-sähkökeskus on testattu, validoitu ja dokumentoitu ratkaisu sähkönkulutuksen mittaamiseen ja etähallintaan. SmartPanel-sähkökeskus yhdessä pääkatkaisijana toimivan uuden Masterpact™ MTZ -ilmakatkaisijan kanssa parantaa kiinteistön energianhallinnan luotettavuutta, vähentää sähkö- ja huoltokuluja sekä tarjoaa tietoa analytiikalle. Masterpact MTZ -ilmakatkaisijasta saa hälytykset, tilatiedot ja kunnossapidon toimintaohjeet vaikka suoraan käyttäjän älypuhelimeen. Katkaisijan voi kytkeä esineiden internetiin (IoT) ja se on helposti päivitettävissä muuttuvan sähköjakelun tarpeisiin milloin tahansa elinkaaren aikana.

Katso englanninkielinen videoesittely EcoStruxure-alustasta

 

Schneider Electric kertoo ratkaisuistaan Älyä ja Energiaa 2017 -kiertueella seuraavilla paikkakunnilla:

Helsinki      9.5.    Tapahtumatila Ruohis, Itämerenkatu 21, Kauppakeskus Ruoholahti, 2. Krs

Tampere    11.5.     Vooninki / Vanha tehdas, Finlaysonin alue, Väinö Linnanaukio 13

Turku         23.5.    Turun Linna / Bryggman-Sali, Linnankatu 80

Jyväskylä  30.5.    Lutakko, Lutakonaukio 3

Vaasa         6.6.    Bock’s Corner Brewery, Juhlasali, Gerbyntie 18

Oulu           13.6.   Voimala 1889, Kasarmintie 1

 

Lisätietoja:

Schneider Electric esittelee uuden sukupolven digitaalisen Masterpact MTZ -ilmakatkaisijan

Schneider Electric tuo markkinoille 3-vaiheisen Galaxy VX UPS-järjestelmän

Schneider Electricin SmartStruxure-ratkaisu sai korkeimmat pisteet Navigant Researchin selvityksessä

Schneider Electric esittelee uuteen kansainväliseen IoT 2020-tutkimukseen perustuvia ennusteita

IoT 2020 Business Report

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2016 yrityksen liikevaihto oli noin 25 miljardia euroa. Yrityksemme yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. www.schneider-electric.fi