Finnsat Oy on ostanut Anvia TV Oy:ltä koko tukkuliiketoiminnan, sisältäen Finnsat-tuotemerkin sekä huoltotoiminnan.

Finnsat1 l500

Tuoreet yrittäjät Jani Paananen, Jarkko Kankaanpää ja Vesa Mikkilä riemuissaan tapahtuneesta.

Tukkuliiketoiminta sisältää antenni- ja tietoliikenneverkkojen komponenttien ja laitteiden sekä vaativien broadcast ja digital signage -ratkaisujen maahantuonnin ja tukkukaupan. Asiakkaita ovat mm. antenni- ja sähköurakoitsijat, tukkuliikkeet, operaattorit ja julkinen sektori. Ostetun liiketoiminnan liikevaihto vuoden 2016 aikana oli noin kolme miljoonaa euroa.

”Tulevaisuuden näkymät ovat erittäin mielenkiintoiset ja lupaavat. Antenniverkon kaikki maksutv-kanavat lähetetään uudella DVB-T2-lähetystekniikalla 17.5.2017 alkaen ja loppujen kanavien siirtyminen uuteen tekniikkaan tapahtuu viimeistään 2020. Tämän vuoksi koteihin tarvitaan vielä puoli miljoonaa antennia ja valtava määrä digibokseja” Finnsat Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää kertoo.

Kyseessä on MBO-kauppa, jossa ostajat ovat liiketoiminnan toimivasta johdosta. Jarkko Kankaanpäällä, Vesa Mikkilällä ja Jani Paanasella on yhteensä yli 55 vuoden kokemuksen alalta. Kaupan yhteydessä liiketoiminnan 9 työntekijää siirtyy Finnsatin palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu Seinäjoella.

Osapuolet ovat allekirjoittaneet kauppaa koskevan sopimuksen 28.4.2017 ja liiketoiminnan siirtoajankohta on 15.5.2017.

Anvia TV Oy jatkaa TV-sisältöjen ostamista mediayhtiöiltä sekä ko. sisältöjen paketointia ja jälleenmyyntiä.

Finnsat3 l500

Finnsat hallitsee kaikki television lähetys- ja vastaanottotavat.

Finnsat2 k500

Koteihin tarvitaan vielä puoli miljoonaa tällaista VHF-antennia ennen vuotta 2020.

Lisätietoja:
Jarkko Kankaanpää
050 5973 520
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Finnsat Oy

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

 

Kuvaaja: Paul Bergman Photography