Ensto Electrification uutiskirje 2/2017 Selaimessa / ensto.fi

Enston uusi visio: Parempaa elämää sähköllä

Ensto haluaa parantaa älykkäiden sähköverkkojen, rakennusten ja liikenteen turvallisuutta, toimivuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta. Tavoitteemme on vastata globaalien megatrendien tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin sekä parantaa jokapäiväistä elämää älykkäillä sähköistysratkaisuilla.

Lue lisää Enston uudesta strategiasta toimitusjohtaja Ari Virtasen haastattelusta.

 

Uusi Ensto ECO16TOUCH kosketusnäytöllinen yhdistelmätermostaatti

Nopeasti reagoiva lämmityksen ohjaus lisää asumismukavuutta ja auttaa säästämään energiaa. Ensto tuo termostaattisarjaan uuden helppokäyttöisen ECO16TOUCH -yhdistelmätermostaatin 2” kosketusnäytöllä. Uudessa termostaatissa on Boost/ECO -pikatoiminto, jonka avulla voidaan korottaa ja laskea lämpötilaa helposti ja nopeasti.

 

Ensto Plugi on kuin tehty hypermarketin sähköistykseen

Tarkkaan ottaen juuri niin onkin, sillä esivalmisteltu sähköistyskokonaisuus suunnitellaan jokaiseen kohteeseen vastaamaan sen tarpeita. Asennusvalmis järjestelmä saapuu selkeästi positionumeroin merkityissä pakkauksissa työmaalle, ja se kootaan helposti pistoliittämällä.

Sähkökeskukset ovat rakennusten perusta

Sähkökeskukset ovat turvallisen kodin perusta. Moderni sähkökeskus on kodin sähköisen talotekniikan sydän ja hermosto, joka pitää sähkölaitteet yhteydessä toisiinsa – ja huomioi myös tulevaisuuden tarpeet. Enston keskukset ovat tunnettuja turvallisuudesta ja selkeydestä sekä helposta asennettavuudesta.

Mennäänkö suoraan rasiaan?

Nyt voidaan aidosti sanoa, että on olemassa kaksoispistorasia, jossa molemmat pistorasiat ovat käytettävissä. Pistorasiamme suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomioita asennettavuuteen ja muotoiluun. Saat enemmän pistorasioita pienempään tilaan ja kaikki pistorasiat aidosti käyttöön.

Ensto Vulcano ei kavahda tulta

Jos julkisissa tiloissa sattuu tulipalo, tärkeintä on turvallinen evakuointi. Potilaat siirretään pois sairaaloista, matkustajat poistetaan lentokentiltä tai teollisuuslaitokset tyhjennetään työntekijöistä. Ensto Vulcano on palonkestäviin järjestelmiin suunniteltu palojakorasia.

Kasvua omilla ehdoillamme

Marjo Miettinen siirtyi Enston hallituksen puheenjohtajaksi vuonna 2016. Tutustu Marjon  ajatuksiin yritykseen ja toimialaan liittyvistä visioista.

Uusia esitteitä saatavilla!

Ensto Intro -asennuskalusteet
Uusi Ensto Intro esite on ilmestynyt. Ensto Intro -asennuskalustesarjasta löytyy kaikki tarvittava kotien ja kiinteistöjen sähköistykseen.

Sulanapitojärjestelmät
Uusi Sulanapitojärjestelmät-esite on nyt saatavilla Suomeksi ja Englanniksi. Esitteessä esitellään meidän sulanapitoverkot ja -kaapelit, termostaatit sekä tarvikkeet.

 

Enston uusi visuaalinen suunta

Enston uudistettu brändistrategia ja visuaalinen ilme perustuvat Ensto-konsernin uuteen strategiaan. Yhden brändin strategia tuo johdonmukaisuutta Enston brändinäkyvyyteen ja vahvistaa Ensto-brändiä.

 
vision-and-social-channels
Unsubscribe