Onninen avaa maanantaina 12. kesäkuuta 2017 Onninen Express -myymälän Helsingin Viikkiin. Uusi myymälä laajentaa Onnisen myymäläverkostoa pääkaupunkiseudulla, jossa on ennestään kymmenen myymälää.

Viikin Onninen Express -myymälä on täyden palvelun ja valikoiman myymälä, jossa asiakkaita palvelee viisi asiantuntevaa myyjää. Tilaa myymälässä on 950 neliömetriä, ja tuotevalikoima kattaa 5 100 LVI-, sähkö- ja kylmäurakoitsijoiden päivittäin tarvitsemaa tuotetta.

Tervetuloa tutustumaan!

Onninen Express Helsinki Viikki

Säynäslahdentie 10, 00560 Helsinki

Myynti: 0204 85 4840

Avoinna: ma–pe 6.30–17.00

Sijainti kartalla

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 48 Viikin myymälän avauduttua.

 

TIETOA ONNISESTA:

Onninen tarjoaa kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja urakoitsijoille, teollisuudelle, julkisille organisaatioille ja teknisten tuotteiden jälleenmyyjille sekä tavarantoimittajille. Olemme alalla vuodesta 1913 toiminut suomalainen yhtiö. Työllistämme Suomen, Ruotsin, Norjan, Puolan, Venäjän ja Baltian toiminnoissamme yhteensä 3 100 henkilöä. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.

www.onninen.fi