Ensto Electrification uutiskirje 3/2017 Selaimessa / ensto.fi

Mennään suoraan (r)asiaan. Kanavarasia on nyt suora.

 

Ensto julkaisi viime syksynä uuden ainutlaatuisen kaksiosaisen pistorasian osana Ensto Intro -tuoteperhettä. Uusi kaksoispistorasia on ehtinyt nousta asiakkaiden suosioon ja nyt täydennämme valikoimaamme uusilla Ensto eDuct -asennuskalusteilla johtokanaviin.

Johtokanavia käytetään kohteissa, joissa tarvitaan paljon helposti muunneltavia sähköpisteitä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat toimistot, sairaalat, koulut sekä kauppa- ja liikekeskukset. Ensto eDuct:in avulla kytket laitteet siististi sekä vältät epätoivottuja johtosotkuja, kun laitejohdot lähtevät suoraan alaspäin ja molemmat pistokkeet ovat aidosti käytettävissä. Ensto eDuct tekee tiloista selkeitä ja toimivia.

 

 

Onko sinusta Rasiamestariksi? Testaa nopeutesi ja voita!

 Pääpalkintoina 150€ Ticketmaster-lahjakortteja

 Kuukausipalkintoina Rasiamestari-tavarapalkintoja

 

 

Case sairaalan sähköistys

Oulussa sijaitseva sairaala on yksi ensimmäisistä Ensto eDuct -kanavakalustekohteista. Sairaalan toiminta asettaa kiinteistön talotekniikalle aivan erityisiä vaatimuksia ja tämä on yksi syy siihen, miksi kohteeseen valittiin juuri Enston asennuskalusteet. Lisäksi sairaalaan on asennettu Enston Jono-valaisimia ja Chago-sähköautonlataustolppia.

 

 
vision-and-social-channels