UTU - Uutiskirje lokakuu 2017
 
Jos et pysty lukemaan tätä viestiä, klikkaa tästä.
 
 
 
 

UTU Oy on solminut sopimuksen BEZ groupin kanssa ETD pää- ja jakelumuuntajien maahantuonnista

UTU:n tarjoama sähkölaitoksille ja sähkönjakeluyhtiöille laajenee pää- ja jakelumuuntajiin.

Olemme solmineet BEZ Groupin kanssa yhteistyösopimuksen öljyeristeisten, hermeettisesti suljettujen jakelumuuntajien myynnistä ja maahantuonnista.

 
 
KNX-yleisvalonsäätimet monivaihekäyttöön

Hager on laajentanut monipuolisesti himmennykseen soveltuvien kiinteistöohjausratkaisujen valikoimaa. Viisi uutta monikanavaista KNX-valonsäädintä tuovat uusia mahdollisuuksia valaistuksen himmennykseen. Opetettavina yleissäätiminä ne soveltuvat käytettäviksi kaikkien himmennettävien lampputyyppien kanssa.
 
 
 
UTU:n uudet kotisivut palveluksessasi!

Lanseerasimme syyskuussa asiakkaiden toiveiden pohjalta luodun uuden sivuston. Olemme kehittäneet hakutoimintoa, yhteydenotto on helppoa, kirjoitamme blogia alan ajankohtaisista aiheista ja visuaalinen ilme on uudistunut. Tuoreimmat uutiset osuvat silmiin heti etusivulla. Kun haet tuotteita, tarjoaa sivusto sinulle yhteensopivia vaihtoehtoja nopeuttamaan valintoja.
 
 
 
Uusia UTU:laisia ja uria!
Jussi Jullenmaa on nimitetty Länsi-Suomen aluemyyntipäälliköksi 9.10.2017 alkaen. Jussi on aiemmin toiminut Erikoiskeskusten myynnissä ja on pitkän linjan UTU:laisia.
Itä-Suomen asiakkaista on huolehtinut 19.6. alkaen Susanna Ahokas. Suskille sähköala on entuudestaan tuttu. Hänet saimme UTU:n porukkaan Glen Dimplex Nordic:sta.
Ota yhteys Jussiin ja Susannaan, he auttavat mielellään!
 
UTU Oy, Tammiston kauppatie 26 B, 01510 Vantaa ja Ahjontie 1, 28400 Ulvila