Sadan luottotuotteen listalta löytyy myös viikko-ohjelmoitava termostaatti
 

Schneider Electric kokosi yhteen sata sähköpakin suosituinta tuotetta. Kuvasto ja kampanjasivut on tehty helpottamaan urakoitsijan elämää. Pirkanmaan Sähkömiehet Oy:n urakoitsija Risto Hiltusen mielestä näiden sadan luottotuotteen lisäksi juuri muuta ei päivittäistyössä tarvita.

”Pidän mukanani paitsi sähköasennuksiin ja niin sanottuun perustyöhön liittyviä tuotteita, mutta myös asiakkaalle lisäarvoa tuovia releitä. Hyvä esimerkki on vaikkapa viikko-ohjelmoitava termostaatti, jonka avulla asiakas säästää rahaa. Kun on nämä 100 tuotetta pakissa, niin muuta ei tarvita.”

Risto Hiltunen nimeää neljä käytössä hyväksi havaittua ja loppukäyttäjälle mieleistä tuotetta tai tuoteperhettä Schneider Electricin sadan tuotteen listalta:

1. Exxact -alavalopistorasialla turvallisuutta yöhön

Exxact-opastusvalo lisää öisten liikkujien turvallisuutta. Ne luovat kodikasta tunnelmaa ja tuovat sisustussuunnitteluun uutta ulottuvuutta häikäisemättä öistä kulkijaa. Valittavana on alaspäin osoittava valo joko pistorasiaan tai valokatkaisijaan, suositus on asentaa useampia Exxact-alavaloja tyypillisten kulkureittien varrelle.

2. Viikko-ohjelmoitava termostaatti säästää rahaa

Viikko-ohjelmoitava termostaatti vähentää lämmitystä automaattisesti silloin, kun lämmöntarve on pienempi. Lämmitys on usein suurin yksittäinen menoerä kotitalouksien energialaskussa, joten lämmönsäädön komponenttien valinta vaikuttaa merkittävästi asumisen kustannuksiin.

3. Elko-sarja on tulevaisuuden klassikko

Elko-tuoteperheen lähtökohtana on helppo asennettavuus erilaisiin tiloihin. Tuoteryhmä uudistuu jatkuvasti, mutta niitä on saatavilla nyt ja tulevaisuudessa. Skandinaavisen klassinen muotoilu, korkea tuotelaatu ja ratkaisukeskeinen suunnittelu palvelevat hyvin erilaisia loppukäyttäjiä. Elko on tulevaisuuden klassikko.

4. Actassi vastaa standardiuudistuksen kriteerejä

CPR- eli paloluokkamerkinnät muuttuivat pakollisiksi kiinteästi asennettavissa energia- ja tiedonsiirtokaapeleissa heinäkuussa 2017. Paloluokituksen tavoitteena on parantaa paloturvallisuutta ja samalla harmonisoida eri paloluokkavaatimukset EU-tasolla. Actassi tuotteet ovat turvallinen valinta ja ne täyttävät jo nyt maailmanlaajuista standardointia.

 

Lisätietoa kampanjasivuilta: https://www.schneider-electric.fi/fi/work/campaign/sata-suosituinta/

 

Tietoa Schneider Electricistä
Schneider Electric on digitalisaation edelläkävijä energianhallinta- ja automaatioratkaisuissa koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja eri infrastruktuureihin. Maailmanlaajuisesti yli 100 maassa toimiva Schneider on energianhallinnan johtava yritys keski- ja pienjänniteratkaisuissa, luotettavassa sähkönjakelussa sekä automaatiojärjestelmissä. Tarjoamme integroituja ratkaisuja, jotka yhdistävät tehokkaasti energianhallinnan, automaation ja ohjelmistot. Globaalissa ekosysteemissämme teemme avoimella alustallamme yhteistyötä laajan kumppani-, integraattori- ja kehittäjäyhteisön kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme reaaliaikaista hallintaa ja energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja. Loistavien työntekijöiden ja kumppanien ansiosta Schneider on erinomainen yritys. Sitoutumisemme innovaatioon, monimuotoisuuteen ja vastuullisuuteen varmistaa arvolupauksemme mukaisesti ”Life Is On” - sähköä on saatavilla kaikkialla, kaikille ja joka hetki. www. schneider-electric.fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland