Uutiskirje

Lokakuu 2017
 

 
 
 

Image

 
 
 

CPR tuli - minkä kaapelin valitsen? 

Afumex C-PRo:n, sillä se sopii kaikkiin kohteisiin. Tarjoamme käyttöösi Suomen laajimman valikoiman halogeenittomia paloturvallisia CPR-vaatimukset (SFS 6000) täyttäviä kaapeleita. Ne löydät uudesta CPR-esitteestämme, jonka luettelo sisältää yhteensä 420 asennus-, ohjaus-, voima- ja tiedonsiirtokaapelia.

Tutustu esitteeseen

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Vesitiivis Prysmian Coldfit -ulkopääte keskijännitekaapeleille

Kylmäkutisteteknologian ansiosta asennukseen ei tarvita tulitöiden vaatimaa lupaa ja jälkivalvontaa. Pysty- ja vaaka-asennukseen soveltuva Coldfit-ulkopääte on heti käyttövalmis ja jännitteen voi kytkeä päälle välittömästi asennuksen jälkeen.

Prysmianin keskijännitevarusteisiin kuuluvat lisäksi Elaspeed™-jatkokset, Elascon-kulmapistokkeet sekä täydellinen työkaluvalikoima kaapeleiden valmisteluun.

Tutustu esitteeseen
Katso esittelyvideo (1:54)
Katso video asennuksesta (13:18)

 
 
 
 
 
 

Prysmian Groupin kv. asiakaslehti Insight

Konsernimme kansainvälinen asiakaslehti Insight kertoo yhtiön ja alan ajankohtaiset uutiset ja ilmiöt. Tutustu tuoreimpaan numeroon ja lue kiinnostavimmat artikkelit kännykällä, tabletilla tai tietokoneen selaimella.

Suomenkielinen Prysmian Finlandin oma asiakaslehti Johdin ilmestyy pian. Jos et ole lukenut viimeisintä numeroa, ehdit tehdä sen vielä kotisivuillamme www.prysmiangroup.fi 

Avaa Insight selaimeesi

 

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme määrä on 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa:

www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste