Ahlsell2

Ahlsell Oy laajentaa myymäläverkostoaan!

Ahlsell haluaa olla siellä missä tapahtuu! Torstaina 26.10 aukesi Ahlsellin uusi myymälä Jätkäsaareen, osoitteeseen Länsisatamankatu 18 Helsinki.

Kyseessä on ensimmäinen ja ainutlaatuinen yli 200 m2 Pop-Up-myymälä, keskellä kiihkeää aluekehittämisen ja rakentamisen keskittymää pääkaupunkiseudulla.

Ahlsell Jätkäsaari Pop-Up-myymälän valikoima keskittyy asiakkaidemme välittömään tarpeeseen yli toimialarajojen. Palvelemme Rakentamisen, Kiinteistöhuollon, LVI, Sähkön ja Teollisuuden asiakkaita kokemuksella ja ammattitaidolla.

Välittömän valikoimamme lisäksi myymälämme tarjoaa tilausmahdollisuuden 55 000 nimikkeeseen toimitettuna jopa saman päivän aikana.

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään kauppoja! 

Ahlsell on Pohjoismaiden johtava tekninen tukkukauppa. Tarjoamme ammattilaisille laajan valikoiman LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmätoimialan tuotteita sekä palveluita. Konsernin liikevaihto on noin 2,4 mrd euroa ja työntekijöitä on 4 500. Suomessa Ahlsell palvelee asiakkaita 35 toimipisteessä 580 henkilön voimin. Ahlsell Suomen liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa. Ahlsell on listattu Tukholman pörssissä. Arvomme ovat vastuullisuus, avoimuus ja mutkattomuus. Katso lisää: www.ahlsell.fi