Avaa viesti selaimessa.

 

Schneider Electric Finland logo

 

Schneider Electriciltä SmartConnect-teknologiaa hyödyntävä APC UPS-järjestelmä älykkääseen UPS-järjestelmän hallintaan pilvipalvelussa

Schneider Electric Finland - 2017-11-28 09:06 EET

Schneider Electric APC Smart-UPS 750

·        Uusi vakio-ominaisuus tuo ensimmäisen pilvipalvelussa toimivan UPS-järjestelmän hajautettuihin IT-ympäristöihin

·        Järjestelmä mahdollistaa UPS-järjestelmien tilan ennakoinnin ja tehokkaan hallinnan

·        Järjestelmä tuo palveluntarjoajille mahdollisuuden tarjota asiakkailleen UPS-järjestelmien etävalvontapalveluita ja saada siten uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Schneider Electric esittelee APC SmartConnect-teknologialla varustetun Smart- UPS-järjestelmän. Se on ensimmäinen ja ainoa pilviteknologiaa hyödyntävä UPS-järjestelmä hajautettuihin IT-ympäristöihin. Ratkaisu tuo erityisesti rajoitetuilla IT- ja henkilöstöresursseilla toimiville pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuuden ennakoida ja hallita UPS-järjestelmiensä tilaa tehokkaasti.

Monessa liiketoiminnan kannalta kriittisessä sovelluksessa UPS-laitteen akkuvika voi tarkoittaa katastrofaalisia myöhästymisiä ja tulonmenetyksiä. Liiketoimintakriittisyys tämän päivän IoT-maailmassa tämä tarkoittaa sitä, että UPS-laitteet todennäköisesti varmistavat paikan päällä tapahtuvaa tietojenkäsittelyä ja reunaverkkoympäristöjä (Edge), jolloin niiden tulee toimia samalla käytettävyystasolla ja yhtä turvallisesti kuin suurimpien ja kriittisimpien datakeskuksien.

Alansa johtavien APC:n Smart-UPS-järjestelmien valikoiduissa malleissa on vakio-ominaisuutena SmartConnect-teknologia. Se tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille sähkönsyötön luotettavuutta, turvallisuutta ja varmuutta siitä, että yhteydet liiketoimintaa käynnissä pitävään teknologiaan ja informaatioon toimivat kaikissa tilanteissa.

SmartConnect hyödyntää Schneider Electricin pilvipohjaista EcoStruxure-IT-järjestelmäarkkitehtuuria seuraavasti:

·        Kerää ja lähettää dataa asiakkaan UPS-laitteiden kunnosta ja tilasta, kuten akun vaihtotarpeesta, takuun uudistamisesta sekä UPS-järjestelmän suorituskykytiedoista.

·        Tarjoaa turvallisen, pilvipohjaisen verkkoportaalin, jossa asiakkaat voivat nähdä UPS-järjestelmiensä tilan millä tahansa internetiin kytketyllä laitteella.

·        Lähettää räätälöityjä automaattisia ilmoituksia, laiteohjelmiston päivitysilmoituksia ja tarjoaa edistyksellisen vianhakutuen helppokäyttöisen etähallintakäyttöliittymän kautta.

·        SmartConnect-ominaisuutta ei tarvitse erikseen konfiguroida, joten UPS-laitteen käyttöönotto onnistuu helposti keneltä tahansa.

Palveluntarjoajille mahdollisuus palvella pk-asiakkaita paremmin

Pilvipohjainen SmartConnect-teknologia tuo myös palveluntarjoajille mahdollisuuden laajentaa tarjoomaansa ja viedä UPS-etävalvonta pk-yritysasiakkaiden käyttöön. Palveluntarjoajat voivat palvella asiakkaitaan paremmin tuomalla heille lisäarvoa sähköinfrastruktuuripalveluilla ja samalla luoda yritykselleen mahdollisuuden uuteen liiketoimintaan minimaalisella panostuksella ilman lisäkustannuksia.

Palveluntarjoajat voivat integroida SmartConnect-teknologian helposti myös muihin etävalvonta- ja hallintaratkaisuihin (RMM), kuten ConnectWise Automate- ja Kaseya-järjestelmiin tai mobiiliverkkoportaaliin, jolloin palveluntarjoajat voivat hallita asiakkaidensa laitekantaa yhden alustan kautta.

EcoStruxuren kanssa yhteensopivat ratkaisut

SmartConnect-teknologialla varustettu APC Smart-UPS on yksi uusimmista tuotteista, joka on saatavilla osana Schneider Electricin EcoStruxure IT Data Center Management as a Service -arkkitehtuuria. EcoStruxure IT-arkkitehtuurin perusta on rakennettu älykkäille, kytketyille ratkaisuille, jotka hyödyntävät datapohjaisia näkemyksiä. Ne yksinkertaistavat fyysisen IT-infrastruktuurin ylläpitoa ja toimintaa parantamalla suorituskykyä, mahdollistamalla etävalvonnan sekä tarjoamalla asiantuntijapalveluita.

Lue lisää osoitteesta https://smartconnect.apc.com/welcome tai ota yhteyttä paikalliseen APC-edustajaasi.

Lisätietoja

Tuomas Koittola
Sales Manager
Secure Power
APC by Schneider Electric
+358 (0)40 776 7816
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Taustatietoja

·        APC Cloud Connected Smart-UPS

·        APC Smart-UPS with SmartConnect FAQ

·        APC Smart UPS with SmartConnect Security

·        Video: APC Smart-UPS with SmartConnect Overview

·        Blogi: APC Smart-UPS Just Got Smarter: Enabling UPS management through the cloud

Tietoa Schneider Electricistä
Schneider Electric on digitalisaation edelläkävijä energianhallinta- ja automaatioratkaisuissa koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja eri infrastruktuureihin. Maailmanlaajuisesti yli 100 maassa toimiva Schneider on energianhallinnan johtava yritys keski- ja pienjänniteratkaisuissa, luotettavassa sähkönjakelussa sekä automaatiojärjestelmissä. Tarjoamme integroituja ratkaisuja, jotka yhdistävät tehokkaasti energianhallinnan, automaation ja ohjelmistot. Globaalissa ekosysteemissämme teemme avoimella alustallamme yhteistyötä laajan kumppani-, integraattori- ja kehittäjäyhteisön kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme reaaliaikaista hallintaa ja energiatehokkuutta parantavia ratkaisuja. Loistavien työntekijöiden ja kumppanien ansiosta Schneider on erinomainen yritys. Sitoutumisemme innovaatioon, monimuotoisuuteen ja vastuullisuuteen varmistaa arvolupauksemme mukaisesti ”Life Is On” - sähköä on saatavilla kaikkialla, kaikille ja joka hetki. www. schneider-electric.fi

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI, LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electricja Facebookissa https://www.facebook.com/SchneiderElectricFinland