Uutiskirje

Marraskuu 2017
 

 

 

 
 
 

Afumex C-PRo käy kaikkialle

Afumex C-PRo –tuoteperheen kaapelit täyttävät CPR Cca-s1,d1,a1 luokan vaatimukset. Se on oiva valinta turvalliseen kaapelointiin, ja sairaalakohteissa jopa pakollinen (SFS 6000). C-PRo-valikoima tarjoaa ylivoimaisesti Suomen laajimman kattauksen Cca-luokkaan, tuotteita on jo yli 200.

Tutustu esitteeseen

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Nimemme muuttuu 1.1.2018 Prysmian Group Finland Oy:ksi

Yhtiömme muut tiedot kuten Y-tunnus, pankkiyhteystiedot, osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet säilyvät ennallaan. Asiakaspalvelumme ja tutut yhteyshenkilöt palvelevat teitä kuten tähänkin asti.

Lue tiedote

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Tervetuloa tutustumaan uusiin verkkosivuihimme

Prysmian Finland uudisti verkkosivunsa palvelemaan kotimaisia asiakkaita entistä paremmin. Tuotteet ja palvelut esittäytyvät selkeästi, ja uudella DoP-haulla on helppo noutaa tuotteiden CPR-suoritustasoilmoitukset.

Avaa uusi sivusto tästä

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Etsimme lahjakkaita nuoria kansainväliseen rekrytointiohjelmaan

Prysmian Groupin Build the Future -rekrytointiohjelmaan valitaan 40-50 henkilöä, jotka ovat suorittaneet äskettäin talouden, liike-elämän, tekniikan, fysiikan, kemian tai matematiikan yliopisto- tai korkeakoulututkinnon. Aiempiin ohjelmiin on valittu yhteensä neljä henkilöä Suomesta.

Tutustumisjaksoa seuraa kahden vuoden kansainvälinen työskentely jossakin yhtiön toimipisteessä, joita on 50 maassa. Pikkalan tehtaallamme työskentelee neljä ohjelmassa mukana olevaa tai sen jo suorittanutta henkilöä.

Lue lisää

Hae ohjelmaan

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Finland Oy Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme määrä on 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittajaa Prysmian Groupia. Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi

Osoitelähde: Prysmian Finland Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri. Rekisteriseloste