Asiakasuutiskirje 12/2017 In browser / ensto.fi

Ensto lanseeraa uuden pylväsvarokekytkin -tuoteperheen

SZ160-tuoteperhe tulee korvaamaan olemassa olevat mallit SZ50-SZ150, joita on myyty satoja tuhansia ympäri maailman. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja ne kestävät sukupolvelta toiselle, äärimmäisissäkin olosuhteissa.

SZ50-SZ150 -malleja myydään niin kauan kuin varastoa riittää.

 

 

Pieni mutta merkityksellinen SLJ0.47 -jatkosholkki

Pienjännitteen SLJ -momenttiruuvijatkosholkkien tuoteperhe on saanut seitsemännen ja pienimmän jäsenen. Nyt sarja kattaa 4-300mm² -alueen.

 

 

Ensto Phase Balancer -virrantasaaja asennettiin vähentämään välkyntää

Phase Balacer -virrantasaajalla saatiin nopeasti ja tehokkaasti korjattua verkon jänniteongelmat ja vähennettyä välkyntää. Sallila Sähkönsiirto asensi tuotteen Loimaalle kesällä 2017.

 

 

 

Siniset KE-liittimet löysivät toisensa

Uusi sininen KE10.1N -liitin on lisätty haaroitusliitinten valikoimaan. Käy tutustumassa uusiin ystävyksiin!

 

 

   

Uudistetut pakkausetiketit

Asiakaspalautteeseen perustuen Ensto on uusinut pakkausetiketit verkonrakennustuotteisiin. Uudistetuissa etiketeissä on QR-koodi
sekä 5 kieliversiota: eglanti, suomi, ruotsi, venäjä sekä puola.

 

 

 

Ylijännitesuojien valikoima on täydentynyt

Enston valikoima koostuu nyt ylijännitesuojista keski- ja suurjännitteelle. Tuotteita on saatavilla jakeluverkkoon, sähköasemille ja teollisuuteen jännitteille 5kV-132kV.

 

 

 

 

Psst. pidäthän Enston somea silmällä

Joulukuussa Facebookkiin ja Linkediniin tulee paljon tietoa älykkäästä sähköverkosta. Mitä se tarkoittaa sinulle? Osallistu kilpailuun

 

 

Ensto mukana SähköTeleValoAV-messuilla!

SähköTeleValoAV-messut järjestetään 7.2.-9.2.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Merkkaathan päivät kalenteriisi ja tulet tapaamaan meitä Ensto Smart Cityyn osastolle B 544. Esillä kattava paketti älykkäistä sähköverkkoratkaisuista ja -tuotteista.

 
vision-and-social-channels