SLO:n rakentamisen uutiskirje joulukuu 2017

 
 
 

 
 
 

UUTISKIRJEEN SISÄLTÖ

 

SLO:ssa TAPAHTUU

  • Blogi: Mitä ei voi aistia, pitää mitata
  • Asiakaskertomus: Arktista luksusta hallitaan taloautomaatiolla
  • Blogi: SLO APP tarjoaa modernin tavan asioida myymälässä

TUOTE- JA KAMPANJAUUTISET
LEHDET

 

 
 
 

SLO:ssa TAPAHTUU

 
 

 
 

Radon on hajuton ja väritön aine, joka aiheuttaa keuhkosyöpää. Koska ihminen ei pysty aistimaan liian korkeita pitoisuuksia, ainoa keino havaita vaaralliset määrät radonia on mitata absoluuttinen arvo huoneilmasta. SLO:lle on tullut myyntiin mittari, joka tarkkailee asuntosi radonpitoisuuksia.
Lue lisää »

 
 
     
 
 

 
 
 

Huippuluokan asiakaskokemus lähtee jokaiselle sopivasta lämpötilasta. Santa's Hotel Rovaniemellä luottaa KNX -väylätekniikkaan ylellisten lasi-iglujen lämpötilan, ilmavaihdon ja lasilämmityksen säätelyssä. Iglujen yksilöllisillä säädöillä hotelli vastaa asiakaskunnan tarpeisiin ja pitää energiankulutuksen kurissa.
Lue lisää »

 
 
     
 
 

 

BLOGI: SLO APP TARJOAA MODERNIN TAVAN ASIOIDA MYYMÄLÄSSÄ

Nyt nakataan vanhat vimpaimet nurkkaan ja siirrytään digiaikaan! Tiesitkö, että voit myymälässä asioidessa käyttää viivakoodien lukemiseen SLO Appia? Asiointi on joustavampaa, koska voit siirtyä suoraan myymälään saavuttuasi keräilemään tuotteita ostoskoriin. Koska työkaluna toimii oma puhelin ja SLO APP, voit jättää väliin asiakasnumeron naputtelun kapulaan ja kapulan purun asioinnin päättyessä.
Lue lisää »

 
 
 

TUOTE- JA KAMPANJAUUTISET

 
 
 

 

SUOMI 100 -KAMPANJA

Kotimaiset laatutuotteet kampanjahintaan!
SLO on ollut vahva kumppani suomalaiselle teollisuudelle jo seitsemän vuosikymenen ajan. Myymistämme tuotteista 40 % on valmistettu Suomessa. Hyödynnä tarjoukset – voimassa SLO myymälöissä, -verkkokaupassa ja Appissa 31.12.2017 saakka.
Siirry SLO:n verkkokauppaan tästä »

 
 
 

Yhteistyössä:

 

 
 
     
 
 

Airthings Wave -radonmittari

 Radontasojen reaaliaikainen mittaus on tärkeää mahdollisten terveysriskien tunnistamiseksi. WAVE tarjoaa täsmällistä radonmittausta, tulokset luetaan puhelimesta.

Lue lisää »

 

Sirpalesuojattu led-valoputki

Markkinoiden ensimmäiset sirpalesuojatut led-valoputket soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa lampun rikkoutuminen ei saa häiritä tilankäyttöä.
Lue lisää »

 

Matala Led-valonsäädin

LED-säätimen matalan rakenteen ansiosta kojerasiaan jää reilusti asennustilaa. Säädin soveltuu erittäin hyvin mm. saneerauskohteissa pinta- asennuksiin.
Lue lisää »

 
 
     
 
 

LEHDET

 
 
 
 
Verkkokauppa

Verkkokauppa

  Referenssit

Referenssit

  Ratkaisut

Ratkaisut

 
 
 

 
 
 
Seuraa Facebookissa   Seuraa Instagrammissa   Seuraa Instagrammissa   Seuraa Twitterissä   Seuraa Youtubessa
 
 
  SLO Oy | Ritakuja 2 | 01740 Vantaa | p. 010 283 11 | slo.fi