Ensto Electrification Newsletter 4/2017

Selaimessa

/

ensto.fi

Ensto Electrification myyntiorganisaatio

Palvelemme teitä edelleen tutuin voimin ja tulemme mielellämme kertomaan lisää uusista tuulista.

Mikko Matero nimitetty Pohjois-Suomen aluemyyntijohtajaksi 

Mikko Matero on nimtetty aluemyyntijohtajaksi Ensto Electrification –liiketoiminta-alueella 7.12.2017 alkaen. Hän ottaa vastuulleen sähköistystuotteiden myynnin Pohjois-Suomessa. Mikolla on laaja kokemus sähkötukkualalta ja myyntiprosessin eri vaiheisiin liittyvistä tehtävistä.

Myynnin yhteystiedot alueittain

Ecodesign ja Enston lämmitystuotteet 

Ecodesign-asetus sähkölämmittimille ja lattialämmitystermostaateille astuu voimaan 1.1.2018. Ekosuunnittelun vaatimuksilla pyritään parantamaan energiatehokkuutta integroimalla ympäristönäkökohdat ja elinkaariajattelu tuotteiden tuotesuunnitteluvaiheeseen.

SFS standardi uudistuu

Kaikkia pienjännitesähköasennuksia koskeva SFS-standardi 6000 uudistuu 2017 vuoden lopussa. Standardin uudistuminen tuo mukanaan muutoksia sähköasennusten keskeisiin turvallisuusvaatimuksiin. 

Case sairaalan sähköistys

Oulussa sijaitseva sairaala on yksi ensimmäisistä Ensto eDuct -kanavakalustekohteista. Sairaalan toiminta asettaa kiinteistön talotekniikalle aivan erityisiä vaatimuksia ja tämä on yksi syy siihen, miksi kohteeseen valittiin juuri Enston tuotteet.

Ensto ostaa Elwia Systems Oy:n

Ensto on ostanut merkittävän suomalaisen johtotiejärjestelmiä valmistavan, markkinoivan ja maahantuovan Elwia Systems Oy:n.

 

 

vision-and-social-channels