Asiakasuutiskirje 01/2018 Avaa selaimessa / ensto.fi

Suomen myynti kiittää messuvieraita

Aiempien vuosien tapaan Sähkö Tele Valo AV -messut houkuttelivat tänäkin vuonna Jyväskylän Paviljongin täyteen alan ammattilaisia. Kiitos kun kävitte osastollamme! Toivotimme vierailijat tervetulleiksi kaupunkierrokselle Ensto Smart Cityyn, jossa Älykäs sähköverkko oli vahvasti esillä. Älykkäiden sähköverkkojen ratkaisuista voit lukea uudesta iEsitteestämme!

Messuilla kerroimme Enston uudesta LVDC-älyverkosta sekä siihen kuuluvasta Ensto Utility Cloud - järjestelmästä, jolla voidaan hallinnoida myös sähkönlaatutuotteita.

Kurkkaa videolta messutunnelmia. (Jos sähköpostiohjelmasi on Outlook, kannattaa avata uutiskirje selaimessa, sillä Outlook ei tue videotiedostoja)

 
 

Hanki lisätehoa, laatua ja älykkyyttä sähkönjakeluun Enston LVDC-ratkaisun avulla 

LVDC (low voltage direct current) on pienjännitteiseen tasasähköön perustuva teknologia. LVDC-ratkaisuilla rakennetaan uudenlaista, toimintavarmaa ja luotettavaa sähköverkkoa, jonka avulla on jakelunkeskeytysten puuttuessa mahdollista välttyä kalliilta sanktioilta ja optimoida resurssien käyttö.

   
 

Lue kaikki uudet LVDC-artikkelit

LVDC-artikkeli osa 1

LVDC-artikkeli osa 2

LVDC-artikkeli osa 3

   

Tutustu uuteen iEsitteeseen

Käy kurkkaamassa uutta interaktiivista esitettämme! Tuotteillamme voidaan toteuttaa erilaisia ratkaisuja sähköverkkoon, jotka parantavat luotettavuutta ja lisäävät jakeluverkon toimitusvarmuutta sekä kapasiteettia.

   

Maakaapeliasentajien sertifiointia Porvoossa

Porvoossa järjestettiin vuoden ensimmäinen kylmäkutistepäätteiden ja -jatkojen asentajasertifiointipäivä. Sertifioinnilla tähdätään erityisesti minimoimaan kalliiksi tulevat asennusvirheet ja näin parantamaan sähkönjakelun laatua. Näyttökokeen suorittaneet asentajat saavat sertifioidun asentajan kortin lompakkoonsa ja heidän asentamilleen tuotteille myönnetään kolmen vuoden lisätakuu. Klikkaa linkkiä alla ja tutustu!

   

Helposti asennettavat korjausjatkokset lämpökutisteelle – Uusi tapa kaapelin korjaamiseen

Enston jo ennestään kattava lämpökutisteiden varustevalikoima täydentyy ainutlaatuisilla korjausjatkoksilla, jotka ovat fiksu ratkaisu katkenneen pienjännitteisen maakaapelin korjaamiseen. Lue lisää tuotteen eduista.

   

60 hyvää tekoa paremman elämän puolesta

Ensto on ollut edistämässä parempaa elämää sähköllä vuosikymmenten ja sukupolvien ajan. 60-vuotisjuhlavuoden aikana aiomme tehdä entistä enemmän töitä paremman tulevaisuuden puolesta. Yhdessä.
Juhlavuoden aikana Ensto tekee yhdessä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa 60 hyvää tekoa paremman elämän ja tulevaisuuden puolesta.

 

 

Ensto rakentaa kestävämpää huomista pakkaus kerrallaan

Haluamme vähentää pakkaustemme ympäristövaikutuksia ja auttaa asiakkaitamme tekemään kestävämpiä valintoja. Sen takia olemme suunnitelleet tuotteillemme kokonaan uudet, entistä ekologisemmat pakkaukset.

 

Katso Enston kattavat ratkaisut Älykkääseen sähköverkkoon! (Jos tämän tekstin yläpuolella ei näy videota, kannattaa avata uutiskirje selaimessa, koska Outlook ei tue videotiedostoja)

 
vision-and-social-channels