Tiedote asiakkaille 13.3.2018

Ensto yksinkertaistaa liiketoimintarakennettaan palvellakseen paremmin asiakkaitaan

Enston strategiassa älykäs rakennus määritellään älykkään kaupungin keskeiseksi ekosysteemiksi. Digitalisaation vaikutukset ulottuvat rakennusteollisuuteen, ja se tulee integroimaan tähän mennessä toisistaan erossa olevat teknologiset ratkaisut. Samanaikaisesti on tapahtumassa suuri muutos teknologiakeskeisyydestä ihmiskeskeisyyteen.

Olemme päättäneet perustaa uuden Ensto Smart Buildings -liiketoiminta-alueen, joka yhdistää nykyiset sähköistys-, valaistus- ja sähköautonlatausliiketoiminnat. Järjestely tukee Enston strategiaa keskittyä Smart Building -ekosysteemiin ja tavoitetta palvella valaistuksen ja sähköistyksen asiakkaita entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Jukka Tiitu on nimetty uuden liiketoiminta-alueen johtajaksi.

Tulevaisuuden liiketoimintaa ohjaavat data, liitettävyys ja IoT-arkkitehtuurit. Olemme päättäneet perustaa uuden Ensto Digital Solutions -liiketoiminta-alueen, joka keskittyy digitaalisten liiketoiminta-mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Tämä liiketoiminta-alue tuo yhteen Enston tulevaisuudelle tärkeät osaamisalueet, kuten pilvipohjaisen alustan ja digitaalisten palveluiden kehittämisen. Tavoitteena on rakentaa elinkaariratkaisuja sekä älykkäille rakennuksille että älykkäisiin sähkönjakeluverkkoihin. Fernando Trolia-Slamic on nimetty uuden liiketoiminta-alueen johtajaksi. Juha Stenberg, nykyisen Ensto Solutions -yksikön johtaja, on avainasemassa uudessa Digital Solutions -liiketoiminnassa.

Olemme määritelleet älykkään kaupungin toiseksi keskeiseksi ekosysteemeiksi älykäs verkko -ekosysteemin. Markku Wederhornin johtama Ensto Utility Networks -liiketoiminta-alue jatkaa tämän ekosysteemin asiakkaiden palvelemista.

Näiden muutosten jälkeen Enstolla on kolme liiketoiminta-aluetta, jotka kattavat älykäs rakennus ja älykäs verkko -ekosysteemit:

  • Ensto Smart Buildings, Jukka Tiitu
  • Ensto Utility Networks, Markku Wederhorn
  • Ensto Digital Solutions, Fernando Trolia-Slamic

Päivittäinen yhteistyö kanssanne jatkuu normaalisti. Kerromme lisää uusista organisaatioista ja yhteyshenkilöistä tänä keväänä. Ota toki yhteyttä, jos sinulla on asiaan liittyviä kysymyksiä.

Yhteistyöterveisin,

Ari Virtanen
toimitusjohtaja
Ensto-konserni


Lisätietoja

Ari Virtanen, puh. 0400 435 878, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Jukka Tiitu, puh. 0400 292 929, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Fernando Trolia-Slamic, puh. 040 687 9191, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Ensto lyhyesti

Ensto on 60-vuotias kansainvälinen perheyritys, joka suunnittelee ja tarjoaa älykkäitä sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia.

Vuonna 1958 perustettu Ensto työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 260 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

 

vision-and-social-channels