Lue viesti selaimessa

Rexel - a world of energy

Rexelin maaliskuun mainiot - osa 1/3

Esittelyssä Schneider Electricin, Danfoss / DEVIn, Weidmüllerin, Norwescon, ABB:n ja Hedtecin tuotteita helpottamaan asennuksia, täyttämään standardien vaatimuksia, lisäämään tehokkuutta ja tarkkuutta.
 

Käynnissä olevassa maaliskuun Kuukausi-Extrassa on tarjouksia Schneider Electriciltä, Newleciltä, NKT:lta ja Bizlinelta. Muista hyödyntää kampanjaedut!

Tuotteet ovat ostettavissa lähimmästä Rexelin myymälästä ja eShop-verkkokaupasta.

Myymälöiden yhteystiedot

 

Ostoksille eShopiin

Schneider Electricin Actassi S-one nopeuttamaan asennuksia

Kaikki alkoi kysymyksestä: "Mitä voidaan tehdä asennuksen nopeuttamiseksi?"
Schneider Electric kysyi suurelta määrältä eurooppalaisia asentajia heidän asennusrutiineistaan, ja se vahvisti hediän teoriansa. On vain yksi looginen vastaus– ottaa pois kaikki irto-osat ja luoda kaikensisältävä moduuliliitin!

Tulos oli S-One!

S-One-liitin on kompaktimpi, helpompi käsitellä ja nopeampi asentaa. Liitin toimitetaan avoimena, joten se on valmis kytkettäväksi. Älykäs rakenne mahdollistaa ongelmattoman uudelleenkytkennän, mikäli sellaista tarvitaan. Siinä on taattu 360° maadoitus ja kätevä lukitustoiminto. Actassi S-One -valikoimasta löytyy suojattuja ja suojaamattomia liittimiä.

Actassi S-One liittimet - Schneider Electric

 

Katso lisää videolta!

DEVIreg™ Touch ja DEVIreg™ Smart -termostaatit täyttävät vuoden 2018 alussa voimaan astuneen EcoDesign -direktiivin vaatimukset

Uudessa direktiivissä laitteille määriteltiin energiatehokkuuden minimivaatimukset mm. viikkokelloajastusmahdollisuus. DEVI:n älytermostaatit tuovat teknisen ratkaisun energiansäästöön ja direktiivin vaatimuksiin. Tutustu Euroopan suurimman sähköisen lattialämmitysvalmistajan DEVI:n direktiivin täyttäviinälytermostaatteihin.

DEVIreg™ Touch Älykäs kosketusnäytöllinen ja ohjelmoitava lämmönsäädin.

 

Lue lisää DEVIreg™ Touchista »

 

Katso DEVIreg™ Touch -kampanjatarjousesite »

DEVIreg™ Smart Hyödynnä uuden DEVIreg™ Smartin ja DEVIsmart™- sovelluksen tarjoamat uudet mahdollisuudet. Sovelluksen älykkäiden toimintojen avulla voit ohjelmoida lattialämmityksesi oman rytmisi mukaan ja energiaa.

 

Lue lisää DEVIreg™ Smartista »

www.devi.fi

Weidmülleriltä laadukkaita ja kustannustehokkaita merkintäratkaisuja

Weidmüllerin merkintäjärjestelmä tarjoaa kokonaisuutena käytännöllisen kokonaisuuden hallita merkintöjen dataa yksilölliseen tarpeeseesi.

Lue lisää esitteestä »

Tuotteet ovat saatavilla Rexelin myymälöistä kautta maan.

Myymälöiden yhteystiedot

 

Norwescon LiesiTurva turvaa

Uusi LämpöVahti ehkäisee tulipalot ja täyttää EU-standardin vaatimukset.

Tutustu tuotteeseen katsomalla video »

 

 

ABB:n uudet innovatiiviset koje- ja remonttirasiat

Rasioissa on vihdoinkin tilaa asentamiseen Molemmissa rasioissa on runsaasti tilaa asentamiseen. Kojerasiassa on asennusrenkaan rakenteen ansiosta korkeuden säätö helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Lisäksi rengas mahdollistaa kojeen kiinnittämisen haluttuun asentoon. Remonttirasian teleskooppi- rakenteen ansioista rasiaan saadaan tarvittaessa lisätilaa, jolloin kojeet saadaan asennet- tua helposti ja johdotuksille jää tilaa. Lisäksi rasian voi kiinnittää hirsiseinään tai puiseen seinärankaan vinoruuvauksella. abb.fi/asennustuotteet

Lue lisätietoja abb.fi/asennustuotteet »

 

 

Hedengrenin 100-vuotistarjouksena
HT-mittalaitteet

Tänä vuonna juhlimme 100-vuotiasta Hedengreniä:
100 vuoden matkaa, joka mitataan asiakkaiden luottamuksella aina uudestaan. Täynnä tapahtumia, tekoja yhteiskunnan ja ihmisten hyväksi. Ratkaisuja asiantuntemuksella ja suurella sinivalkoisella sydämellä. Varusteina korkea liikemoraali ja avoin mieli. Mahdollisuuksiin tarttuen, valppaana ympäristön muutoksille, vastuullisesti, toisia kunnioittaen.

Juhlavuoden kunniaksi HT-mittalaitteet ovat kampanjatarjouksessa toukokuun loppuun saakka.

Katso HT-mittalaitteiden tarjousesite »

 
 

Kuukausi-Extra-kampanja 1.-31.3.2018

Rexelin Kuukausi-Extra-kampanja

Maaliskuun Kuukausi-Extra sisältää valittujen tavarantoimittajien tuotteita erilaisiin ammattilaistarpeisiin - hyvillä kampanjahinnoilla.  Poikkea ostoksille!

Katso Kuukausi-Extran kampanjaesite

 

Tervetuloa ostoksille Rexelin myymälöihin ja verkkokauppa eShopiin!

Ostoksille eShopiin

Siirry eShopiin

 

Rexel Finland Oy, Varastokatu 9, 05800, Hyvinkää, Finland

Contact Center

puh. 040 9224 880

Palvelemme arkisin klo 07.00-17.00

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.rexel.fi