Uutiskirje

Helmikuu
2018

 
 
 

Image

 
 
 

Kiitos kiinnostuksesta ja keskusteluista Jyväskylässä! 

Näyttelyosastomme Jyväskylän Sähkö Tele Valo AV -messuilla keräsi runsaasti kävijöitä kaikkina kolmena messupäivänä. Kaapeleista, varusteista ja palveluista kiinnostuneiden ammattilaisten kanssa syntyi hyviä keskusteluja. Erityisen huomion messukävijöiltä saivat asennusnäytökset, joilla havainnollistimme kylmäkutistevarusteiden etuja.

Kilpailukysymysten oikeat vastaukset olivat: Cca-paloluokan Afumex-tuotteita on esitteessämme 214 kappaletta. Pisin yhtenäinen Pikkalasta toimitettu merikaapelipituus on 63 kilometriä ja se toimitettiin Ruotsin ja Ahvenanmaan välille vuonna 2000. Joonashan ei kylmäkutistevarusteiden teossa käyttänyt tulta lainkaan. Onnittelut voittajille, jotka ovat lahjakorttinsa saaneet, ja kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille.

 
 
 
 
 

Image

 
 
 

Elascon SA -kulmapistokepääte sisältää ylijännitesuojan

Uutuus suojaa muuntajia, erottimia, kaapelipäätteitä ja muita verkon komponentteja ukkos- ja kytkentäylijännitteiltä. Sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa muovieristeisille kaapeleille. Tuote on saatavilla neljässä eri koossa ja toimitetaan kolmen kappaleen pakkauksissa.

Lue tuoteuutinen
Katso lisää esitteestä
 

 
 
 
 
 
 

Uusi kattava tuoteluettelo kaapeleistamme

Julkaisimme käyttöönne laajan 200-sivuisen ”Energia-, teollisuus- ja talonrakennuskaapelit” -tuoteluettelon.Sen alkuosa tarjoaa yleistä tuotetietoa termeineen ja

määräyksineen. Sitä seuraavat yksityiskohtaiset tuotetiedot valmistamistamme Prysmian- ja Draka-kaapeleista.

Katso ja lataa tuoteluettelo tästä

 

 
 
 
 
 
 

Uusi esite sisäverkon kaapeloinnista

”Sisäverkon kaapelointi” on uusi esitteemme, joka sisältää ajankohtaiset CPR- ja 65C/2018-aiheet selkeästi tiivistettynä.

Esittessä on myös valintatyökalu, jolla voit vertailla yleiskaapeloinnin kupari-, valo- ja hybridikaapeleiden sekä yhteisantennijärjestelmän kaapeleiden ominaisuuksia ja soveltuvuutta eri käyttötarkoituksiin.

Tutustu esitteeseen tästä

 

 
 
 
 
 
 

Tarjolla tuore Insight kaapelimaailmasta 

Konsernimme asiakaslehti Insight kertoo alan ja yhtiön ajankohtaiset ilmiöt ja uutiset. Tutustu tuoreimpaan numeroon ja lue kiinnos

tavimmat artikkelit puhelimella, tabletilla tai tietokoneen selaimella.Suomenkielisen asiakaslehtemme Johtimen uusin sekä aiemmin julkaistut numerot ovat luettavissa kotisivuillamme www.prysmiangroup.fi

Avaa Insight selaimeesi
Lue uusin Johdin

 

 
 
 
 
 

Logos

 
 
 

Prysmian Group Finland Oy

Tarjoamme markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Henkilöstömme
määrä on 500 ja tehtaamme sijaitsevat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.
Olemme osa maailman suurinta energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien
toimittajaa Prysmian Groupia.

Lisää tietoa: www.prysmiangroup.fi