Lue viesti selaimessa

Rexel - a world of energy

Rexelin maaliskuun mainiot - osa 3/3

Tässä uutiskirjeessä esittelyssä tuotteita tavarantoimittajilta: 
OBO Bettermann, PJ Control, Wago, 
Eaton
, Hedtec, Ensto ja Toughtools - Panasonic. 

Muistathan hyödyntää käynnissä olevan maaliskuun Kuukausi-Extran tarjoukset 
Schneider Electriciltä, Newleciltä, NKTlta ja Bizlinelta - vielä ehdit!

Tuotteet ovat ostettavissa lähimmästä Rexelin myymälästä ja verkkokaupasta. 

Myymälöiden yhteystiedot

 

Ostoksille eShopiin

OBO Bettermann: PVC johtokanavat, kevyt ja nopea asentaa

Toimistot, koulut, virastot, pieniin ja suuriin asennuksiin; OBOn muoviset johtokanavat mahdollistavat kaapeleiden asennuksen nopeasti ja edullisesti. Viimeistelty ja tyylikäs johtokanava sopii korjaus- ja uudisrakentamiseen ja materiaalia on helppo työstää kohteen mukaan. Täydelliseen valikoimaan kuuluu myös kaikki muoto-osat.

Rapid 80 Johtokanava

Johtokanava GK on valmistettu lyijyttömästä polyvinyylikloridista (PVC) ja se voidaan asentaa suoraan seinään pohjarei’ityksen ansiosta ja siihen on saatavana myös säädettävät seinäkannakkeet ja säleet. Kanavan sisällä koko matkalla kulkee C-ura, johon väliseinä voidaan asentaa ilman ruuveja. Kaikissa GK-johtokanavissa on toiseen päähän esiasennetut jatkokappaleet.

Johtokanavissa käytetään 71GD kojerasioita, joihin voidaan asentaa vakiokalusteita tai OBOn 45mm asennuskalusteita. Kanavaan on myös saatavana täysin ruuvittomia pistorasiapakkauksia, jotka asennetaan nopeasti painamalla paketti paikoilleen. Samalla toteutuu myös vedonpoisto. 

Johtokanavaa on saatavana puhtaanvalkoisena RAL9010. Muut vakiovärit on saatavana tilauksesta: valkoinen RAL9003, vaaleanharmaa RAL7035 ja kivenharmaa RAL7030. 

Johtokanava GK-70110RW Snro: 1418830 ja 

Kansi GK-OTGRW Snro: 1418890

Kansi GK-OTGRW Snro: 1418890

Johtokanava GK-70110RW Snro: 1418830

Heitecin elektroniikkakehikot PJ Control Oy:stä

HEITECin kattava valikoima vakiotuotteita ja yksittäiset ratkaisut mahdollistavat ammattimaisen elektroniikkakehikkojen teknologian - me "pakkaamme" elektroniikkasi sopivaksi sovelluksiisi, aina.

 

Klikkaa ja tutustu Heitec-valikoimaan »

 

WAGO TOP JOB ’S –riviliittimiin asennat kaikki johdintyypit nopeasti ja luotettavasti

WAGO:n jousivoimainen riviliitin on erittäin turvallinen ja luotettava vaihtoehto kaikkiin asennuskohteisiin. Ruuviliittimille yleistä ruuvien löystymistä ei tapahdu ja näin ollen jousiliittimet ovat huoltovapaita. 

Asennustyö on huomattavasti nopeampaa sekä helpompaa. Merkintä voidaan tehdä perinteisesti WMB-merkinnöillä tai tulostaa Smartprinter:illä liuskamerkinnät omalta tietokoneelta. Tämä nopeuttaa kokonaisasennusaikaa entisestään ja säästää kustannuksia perinteiseen merkintätapaan verrattuna. Järkevämpää on vertailla riviliittimien hintaa asennettuna ja merkittynä kuin yksittäisten liittimien hintaa.

TOP JOB’S –riviliittimet ovat ATEX-suojattuja, niillä on lähes kaikki yleisimmät hyväksynnät. Luotettavuuden ja huoltovapauden ansiosta niitä käytetään paljon installaatiokeskusten lisäksi mm. liikkuvassa kalustossa ja vaikeissa teollisuuskohteissa.

Nyt nämä mainiot liittimet ovat saatavilla Rexelin noutomyymälöistä!

Myymälöiden yhteystiedot

 

Eaton: Tiedätkö mitä käyttösuosituksia SFS-EN6000 -standardi toi mukanaan?

Uusi SFS-EN6000-standardi suosittelee valokaarivioilta suojautumista ryhmäjohdoissa. Valokaarisuojausvaatimukset koskevat esimerkiksi nukkumiseen käytettäviä tiloja sekä paikkoja, joissa varastoidaan tai käsitellään palovaarallisia materiaaleja. Suojausta suositellaan myös paloa levittäviin rakenteisiin sekä tiloihin, joissa on korvaamattomia esineitä.

Euroopassa keskimäärin 25 % tulipaloista aiheutuu sähkövioista*! 

Katso kuinka voit parantaa sähköverkon paloturvallisuutta »

 

* IFS-Brandursachenstatistik 2014

Eatonin AFDD+-valokaarisuojalaitteessa on oikosulku-, ylikuormitus-, vikavirta- ja valokaarisuojaus – kaikki yhdessä! 

Lue lisää: www.eaton.fi/AFDD

Tutustu Eatonin AFDD+ -valokaarisuojalaitevalikoimaan eShopissa »

 

Ensto: Case sairaalan sähköistys

Oulussa sijaitseva sairaala on yksi ensimmäisistä Ensto eDuct -kanavakalustekohteista. Sairaalan toiminta asettaa kiinteistön talotekniikalle aivan erityisiä vaatimuksia ja tämä on yksi syy siihen, miksi kohteeseen valittiin juuri Enston asennuskalusteet. Lisäksi sairaalaan on asennettu Enston Jono-valaisimia ja Chago-sähköautonlataustolppia.

Ensto eDuct -tuotteet ovat ostettavissa lähimmästä Rexelin myymälästä ja verkkokaupasta. 

 

 

Hedtecilta uutuuksia

Uusi paikallisia tilalämmittimiä koskeva EcoDesign-direktiivi – Ecodesign Regulation (EU) 2015/1188 astui voimaan vuoden alussa.

Direktiivin tavoitteena on vähentää tuotteiden ympäristövaikutuksia ja erityisesti parantaa energiatehokkuutta. EcoDesign-direktiivin myötä Fricon lämmitinvalikoiman ohjauksissa on tapahtunut muutoksia, jonka vuoksi osa sisäänrakennetuista ohjauksista on muuttunut ulkoisiksi. Myös ohjauskomponenttivalikoimaan on tullut uusia EcoDesign-direktiivin täyttäviä komponentteja.

Lisätietoja: http://tuoteluettelo.hedtec.fi/fi/g3755/lammitys-ja-ilmanvaihto

 
 

BEGAn järjestelmäpollarien ajoneuvolla törmäämistä kestävät mallit ovat huomaamaton ja tyylikäs tapa estää autolla väkijoukkoon ajaminen. Pollarit sulautuvat tyylikkäästi ja huomaamattomasti kaupunkiympäristöön. Niiden avulla turvaat liikkumisen ja oleskelun julkisten rakennusten edustoilla, kaupungin kokoontumispaikoilla ja ulkoilmatapahtumissa. 
BEGAn virallisena edustajana Suomessa Hedtec myöntää nyt toimittamilleen BEGA-valaisimille viiden vuoden takuun. Lisätietoa takuusta hedtec.fi-verkkosivuilta. Katso videot älylaitteella oheisten QR-koodilinkkien avulla:

Uutta Panasonicilta!  

Panasonicin uutuus EY45A5LJ2G akkukäyttöinen vannesaha takaa siistin ja tarkan leikkuujäljen kipinöimättä. Kompaktin kokonsa ansiosta vannesaha on helppo käyttää ahtaissakin tiloissa ja leikkuupää mahdollistaa pääsyn myös hankaliin kohteisiin. Panasonic panostaa tuotteissaan vahvasti ergonomiaan, mikä tulee ilmi myös tätä vannesahaa käyttäessä. Tasapainotettu muotoilu tekee niin pystysuorien kuin vaakasuorien putkien leikkauksesta helppoa. Säädettävä nopeus takaa tarkan tuloksen ja välttää ylikuumenemisen. Terän nopeus on säädettävissä kolmelle eri nopeudelle työstettävän materiaalin mukaan. Matalin nopeus sopii esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistetuille putkille ja keskinopeus ilmastointiputkien katkaisuun. Korkeimmalla nopeudella katkaiset mm. vesi- tai sähköputket. Portaaton käyttökytkin nopeudensäädöllä estää terän lipeämisen ja helpottaa työn aloitusta.
 

Laadukas uutuus Panasonicilta – EY45A5LJ2G vannesaha on nyt saatavissa huippukapasiteetin 18V 5,0Ah akuilla! Koneessa on Dual Voltage kaksoisjännitejärjestelmä – voit siis käyttää kaikkia Panasonicin 18V ja 14,4V Li-ion akkuja tässä koneessa.

Kuukausi-Extra-kampanja 1.-31.3.2018

Rexelin Kuukausi-Extra-kampanja

Maaliskuun Kuukausi-Extra sisältää valittujen tavarantoimittajien tuotteita erilaisiin ammattilaistarpeisiin - hyvillä kampanjahinnoilla.  Poikkea ostoksille!

Katso Kuukausi-Extran kampanjaesite

 

Tervetuloa ostoksille Rexelin myymälöihin ja verkkokauppa eShopiin!

Ostoksille eShopiin

Siirry eShopiin

 

Rexel Finland Oy, Varastokatu 9, 05800, Hyvinkää, Finland

Contact Center

puh. 040 9224 880

Palvelemme arkisin klo 07.00-17.00

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.