Asiakastiedote 10.4.2018

Aki Nurmikolu nimitetty myyntijohtajaksi

Aki Nurmikolu on nimitetty Suomen myyntijohtajaksi Ensto Smart Buildings -liiketoiminta-alueelle 5.4.2018 alkaen. Aki vastaa uuden yksikön koko Suomen myynnistä sisältäen valaistuksen, sähköistyksen ja sähköauton latausratkaisut. Aki on aiemmin vastannut Ensto Lighting -liiketoiminta-alueen myynnistä Suomessa. Valaistuksen ja sähköistyksen aluemyyjät jatkavat nykyisissä tehtävissään ja kontaktihenkilöt pysyvät samoina. Akin toimipiste on Lohjalla, ja hän raportoi allekirjoittaneelle.

Enston uusi liiketoiminta-alue Ensto Smart Buildings vastaa käyttäjälähtöisten ja älykkäiden valaistukseen, sähköistykseen ja sähköauton lataukseen liittyvien tuotteiden, järjestelmien ja ratkaisujen tuotekehityksestä ja -hallinnasta, myynnistä ja markkinoinnista.

Yhteistyöterveisin,

Jukka Tiitu
Liiketoiminta-alueen johtaja
Ensto Smart Buildings

Lisätietoja

Jukka Tiitu
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 0400 292 929

Aki Nurmikolu
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p . 044 238 4580

Suomen myynnin yhteystiedot
 

Ensto lyhyesti

Ensto on 60-vuotias kansainvälinen perheyritys, joka suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia.

Vuonna 1958 perustettu Ensto työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 261 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

 

vision-and-social-channels

 Lähde: Enston asiakas-, partneri- ja mediarekisteri