UTU - Uutiskirje toukokuu 2018
 
Jos et pysty lukemaan tätä viestiä, klikkaa tästä.
 
 
 
 
IG Kodit toteuttaa älykkäät ja tyylikkäät ratkaisut Hagerin KNX-taloautomaatiolla ja berker- kalusteilla

IG kodit sai vuonna 2017 taloautomaatioprojektin Helsingin Arkadiankadulta lähes 100 vuotta vanhasta rakennuksesta. Yhtiö toteutti kohteeseen sähkö- ja järjestelmäsuunnittelun, urakoinnin ja käyttöönoton. Urakka käsitti useita huoneistoja, joista yksi päätyi yhtiön toimistoksi. Toimisto remontoitiin tyylikkääksi showroomiksi UTU:n toimittamilla Hagerin berker-kalusteilla ja KNX-taloautomaatiojärjestelmällä.
 
 
KNX-taloautomaation hallinta on äärimmäisen helppoa!

Mikä on kotona pois -toiminto, miten tehdään muutoksia ja miten toimii ääniohjaus? Katso videolta, kuinka äärimmäisen helppoa Hager KNX-taloautomaation hallinta on.
 
 
Uudet sisätilojen tunnistintuotteet läsnäolo- ja liiketunnistukseen

Olipa kyse kodista tai liiketiloista, niiden tarpeen mukaisella valaistuksella voidaan säästää merkittävästi energiaa. Tätä käyttötarkoitusta varten Hager on kehittänyt tyyliltään ja tekniikaltaan ensiluokkaiset uppo- ja pinta-asennettavat sisätilojen tunnistimet, joissa yhdistyvät liike- ja läsnäolotunnistimien ominaisuudet yhdessä laitteessa. Uudet tunnistimet ovat pitkäikäisiä ja pienikokoisia. Niiden asennus ja asettelu on helppoa.
 
 
UTU mukana Remonttipiiskurit-ohjelmassa 29.5. Netraudan mukana

MTV:llä 29.5. klo 20.00-21.00 nähtävässä Remonttipiiskureiden jaksossa remontoitavaan taloon laitetaan UTU:n sähkökeskukset ja -kalusteet.
Muista katsoa!
UTU Oy, Tammiston kauppatie 26 B, 01510 Vantaa ja Ahjontie 1, 28400 Ulvila