SLO:n rakentamisen uutiskirje toukokuu 2018

 
 
 

UUTISKIRJEEN SISÄLTÖ

 

SLO:ssa TAPAHTUU

  • BLOGI: Kaupunki on palvelualusta
  • SLO RATKAISUT: Asennusvalmiit aurinkosähköpaketit
  • BLOGI: Älyä ruohonjuuritasolla
  • Seuraa SLO:ta Facebookissa ja osallistu arvontaan
  • Työkalujen rahoitusleasing

TUOTE- JA KAMPANJAUUTISET

LEHDET

 

 
 

 

SLO:ssa TAPAHTUU

 
 

 

Smart citystä on puhuttu jo monta vuotta mutta mistä siinä on kyse? Lyhykäisyydessään älykäs kaupunki tarkoittaa palvelualustaa. Lue Antti Vuorivirran blogista, miten Helsinki ansaitsi voiton kansainvälisessän KNX Award 2018 -kisassa.
Lue koko blogikirjoitus »

 
 
     
 
 

 
 
 

Laadukkaat, asennusvalmiit aurinkosähkäpaketit SLO:lta. Tehokas Suomen olosuhteissa ja sijoituksena lähes riskitön Aurinkoenergiajärjestelmä tuottaa rahaa heti kytkentähetkestä lähtien. Tutustu paketteihin ja lataa esite.  
Lue lisää ja lataa esite täältä »

 
 
     
 
 

 
 
 

Älykodin laajennus pihalle tarkoittaa paljon muutakin kuin ulkovalojen ohjausta. Tutustu SLO:n teknisen asiantuntijan Rauno Huikarin vinkkeihin oman vihreän olohuoneesi älyistämisestä.
Lue lisää »

 
 
     
 
 

 

Seuraa SLO:ta Facebookissa ja osallistu arvontaan

Joko seuraat meitä Facebookissa? Se kannattaa, kerromme siellä muun muassa ajankohtaisista tapahtumista ja ilmiöistä. Näin kesän kynnyksellä toteutamme uusille seuraajille arvonnan, johon pääset osallistumaan kommentoimalla tämän linkin takaa aukeavaa Facebook -julkaisua ajalla 17.5. -31.5.2018. Arvomme kaikkien kommentoineiden kesken Alfi -kylmälaukun. Osallistumalla hyväksyt arvonnan säännöt (lue ne täältä). 
Osallistu arvontaan »

 
 
     
 
 

 

Työkalujen rahoitusleasing

Leasing on moderni laitehankintojen rahoituskeino, jolla pääset pienellä pääomalla kiinni laadukkaisiin ja hintaviin työkaluihin. Tiesitkö, että SLO on ainoa tukkuliike Suomessa, josta saat Milwaukeen laadukkaita työkaluja rahoitusleasingilla? Siirry linkistä lukemaan lisätietoja, lataa esite ja tutustu samalla leasingtuotekuvastoon
Lue lisää »

 
 

 

TUOTE- JA KAMPANJAUUTISET

 
 
 

 

Uuden sukupolven HQL-LED 

Elohopealamppujen myynti kiellettiin EU:n alueella keväällä 2015 eli kolme vuotta sitten. Tämä tarkoittaa sitä, että viimeisetkin elohopealamppuasennukset alkavat olla vuoden sisällä elinkaarensa päässä. Usein myös itse valaisin on jo iäkäs, mutta mikäli uusiin valaisimiin ei heti ole mahdollisuutta investoida, voidaan vanha elohopealamppu korvata nykyaikaisella LED-lampulla. Lue lisää, lataa esite ja tutustu takaisinmaksulaskelmaan.
Lataa esite täältä »

 
 
     
 
 

 

Lämmönkestävät aurinkokennojärjestelmien kaapelit - TECSUN 1 kV LSZH

Nyt SLO:n kaapelivalikoima on täydentynyt lämmönkestävillä, halogeenittomilla aurinkokennojärjestelmien kaapeleilla. Ne soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön sekä käytettäväksi Protecting Class II -suojaustason laitteistoissa. Tutustu tuotteeseen tarkemmin. Tiesitkö, että voit siirtyä kätevästi sähkönumeron linkistä verkkokauppaamme.
Lue lisää »

 
 
     
 
 

Vipu-Wagon isoveli

Uuteen 6 mm2 malliin voidaan kytkeä kaikkia johdintyyppejä poikkipinta-alaltaan 0,5-6 mm2 (20-10 AWG).

Lue lisää »

 

Multifix Ultra on rasiantuntijan suosikki

Schneider Electric on tuonut markkinoille uuden Multifix Ultra -koje- ja jakorasiamalliston, joka on kehitetty suomalaista asentajaa kuunnellen.
Lue lisää »

 

Exaktor Anaconda

Siro, tiivis (IP66) ja kestävä (IK10) valaisin vaativiin olosuhteisiin. Anaconda on myös erittäin helppo asentaa. 

Lue lisää »

 

 
 
     
 
 

Valaistu pihapiiri on viihtyisä ja turvallinen

Kampanjassa on kattava valikoima pollarivalaisimia, pylväsvalaisimia, valonheittimiä, liike- ja hämärätunnistimia, MMJ-asennuskaapeleita ja MCMK-voima-asennuskaapeleita. Tutustu tuotteistoon ja toteuta suunnitelmasi ammattimaisesti. Kuukauden kampanjassa on mukana runsaasti yhteistyökumppaneita: 
 BOLLE - GEF - HENSEL- HARVIA - LEDVANCE -  NYLUND - SCHNEIDER - AIRAM - ENSTO - KONSTSMIDE - SG ARMATUREN - HEDTEC - UTU - THEBEN - REKA - MILWAUKEE - WIHA
Katso kaikki kampanjatarjoukset SLO:n verkkokaupasta »

 
 
     
 

 

TEHOT IRTI VERKKOKAUPASTA

 
 
 

 

 

 
 
 

Kuluttajapuolella on jo vuosia voinut seurata tilauksensa käsittelyä ja toimituksen etenemistä vaihe vaiheelta. Suuri osa meistä on varmasti jossain vaiheessa käyttänyt lähetysten toimitusseurantaa. Halusimme tuoda saman myös ammattipuolelle asiakkaidemme erityistarpeet huomioiden.
Lue lisää »

 
 

 

LEHDET

 
 
     
 
 

TÄGÄÄ SLO SOMESSA JULKAISUUSI

Onko päivitys, jonka haluaisit linkittää meihin? Tässä somekanaviemme tunnukset, joilla pääset jäljillemme.
Facebook -tili: @SLOOY.fi | hashtag: #slosuomi
Twitter -tili: @OySLO | hashtag: #slosuomi
Instagram -tili: slo_suomi | hashtag: #slo_suomi

 

 
 
 
 
Verkkokauppa

Verkkokauppa

  Referenssit

Referenssit

  Ratkaisut

Ratkaisut

 
 
 

 
 
 
Seuraa Facebookissa   Seuraa Instagrammissa   Seuraa Instagrammissa   Seuraa Twitterissä   Seuraa Youtubessa
 
 
  SLO Oy | Ritakuja 2 | 01740 Vantaa | p. 010 283 11 | slo.fi