Ensto-uutiskirje 5/2018 Selaimessa / ensto.fi

Hyvä asiakkaamme,

Olemme yksinkertaistaistaneet liiketoimintarakennettamme ja perustaneet 6.4.2018 alkaen uuden Ensto Smart Buildings -liiketoiminta-alueen palvellaksemme paremmin asiakkaita. Ensto Smart Buildings -liiketoiminta-alue yhdistää sähköistys-, valaistus- ja sähköauton lataus -liiketoiminnat yhteen.

Järjestely tukee Enston strategiaa keskittyä Smart Building -ekosysteemiin ja tavoitetta palvella valaistuksen ja sähköistyksen asiakkaita entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.

Palvelemme teitä edelleen tutuin voimin ja tulemme mielellämme kertomaan lisää uusista tuulista. Ota toki yhteyttä, jos sinulla on asiaan liittyviä kysymyksiä.

Ensto Smart Buildings -liiketoiminta-alueen myyntiorganisaatio

Olemme uudelleenjärjestäneet myyntialueitamme, jotta voimme palvella teitä entistä paremmin. Suomen myynnistä, asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta vastaavat henkilöt löytyvät osoitteesta www.ensto.fi/yhteystiedot.

Myynnin yhteystiedot alueittain

Enstolaisia eläkkeelle

Jouni Lahtinen on jäänyt ansaitulle eläkkeelle. Jouni on vaikuttanut merkittävästi valaistusratkaisuiden myyntiin usean vuoden ajan.

Haluamme kiittää Jounia hänen erinomaisesta työstään ja toivottaa kaikkea hyvää jatkossa!

 

Tunne olosi turvalliseksi kanssamme!

Vastaanotat tämän viestin, koska tietosi löytyvät asiakas- ja markkinointirekisteristämme. Yhteystietosi ovat päätyneet rekisteriimme, koska olemme tehneet töitä yhdessä tai kohdanneet messuilla tai tapahtumissa vuosien varrella.

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun käsittelemme henkilötietojasi. Löydät päivitetyt tietosuojakäytännöt www-sivuiltamme.

Toivomme, että voisimme jatkossakin pitää yhteyttä sinuun. Mikäli haluat jatkossakin kuulla kuulumisiamme, ei tämä viesti vaadi toimenpiteitä sinulta. Jos et sen sijaan halua enää saada meiltä postia, voit milloin tahansa kieltää markkinointiviestien lähettämisen klikkaamalla tästä linkistä.

 
vision-and-social-channels