UTU - Uutiskirje kesäkuu 2018
 
Jos et pysty lukemaan tätä viestiä, klikkaa tästä.
 
 
UTU mukana Porin Asuntomessuilla 6.7.-5.8.2018

Asuntomessujen teemana on tänä kesänä asuminen läpi ihmiselämän. Kokemäenjoen rannalla yhdistetään asumisessa oma rauha ja turvallisuus siihen, että kukaan ei jää kotipiirissään yksin. Messualue on Karjarannassa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodon loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista. Hagerin berker -sähkökalusteet antavat viimeisen silauksen neljään messukohteeseen ja KNX-taloautomaatio huolehtii viihtyisyydestä ja energiatehokkuudesta.
 
 
Sähkökalusteet ovat piste i:n päälle!
Tässä talossa on kaikki mietitty yksityiskohtia myöten


Wienerberger JokiDuo on arkkitehti Birgitta Hjelm-Luontolan perheelleen suunnittelema upea paritalokoti Kokemäenjoen rannalla. Kohteesta löytyy tyyliä, kontrasteja, avaruutta ja loppuun asti hiottuja yksityiskohtia. Kokonaisuuden kruunaavat Hagerin berker R.3 -sarjan mustat rosterikehyksiset kalusteet. Tämä talo on pakko nähdä!
 
 
Jokisimpukka – moderni rivitalo jokinäkymällä

Porin Karjarantaan noussut kaksikerroksinen rivitalo sijaitsee suojaisalla alueella vehreän Kokemäenjoen rannalla. Jokinäkymä tuo asuntoihin lisäavaruutta. Huoneistoihin asennetut berker S.1 -sarjan valkoiset sähkökalusteet soveltuvat erinomaisesti huoneistojen erilaisiin materiaali- ja sisustusratkaisuihin.
Taloyhtiön sähköistyksestä huolehtivat UTU:n pää-, mittaus- ja asuntokeskukset. Katso videolta, mitä rakennuspalvelu Lindholmin työnjohtaja Tino Nurmi kertoo kohteesta.
 
 
OPn kotoisa - lapsiperheen tyylikäs ja toimiva koti

Lapsiperheen kodiksi rakennettu OPn Kotoisa on kaunis ja toimiva kaksikerroksinen, 190-neliöinen kokonaisuus. Talon sauna on yllättäen toisessa kerroksessa ja sinne kuljetaan ulkoterassin kautta. Kodin ratkaisut ovat ajan hermolla, mutta kuitenkin ajattomia. Huoneistoihin asennetut berker S.1 -sarjan valkoiset sähkökalusteet elävät perheen tarpeiden mukana, isältä pojalle. Sisustusmaun muuttuessa kalusteet on helppo vaihtaa vaikkapa mustiksi. Talon sisustuksesta on messuprojektissa vastannut sisustustalo Kodinonnen Johanna Närvä. Katso videolta, mitä Sähkö-Porin työnjohtaja Juho Valtonen kertoo lopputuloksesta.
 
 
WinNovan tähti - uusiutuvaa energiaa hyödyntävä talo

Opiskelijatyönä rakennettu WinNovan Tähti on uusiutuvaa energiaa hyödyntävä 2-kerroksinen, platform-menetelmällä rakennettu puutalo. Kohde on sekä sisältä että ulkoa yksi messujen värikkäimmistä. Sisustuksen yksityiskohdissa näkyy vahvasti paikallisten yritysten luovuus ja ammattitaito. Kalustesarjaksi talon omistajat valitsivat Hagerin mustan berker R.classicin. Valaistuksenohjaus hoidetaan Hagerin KNX-järjestelmällä sen laajennettavuuden ja muunneltavuuden vuoksi. Katso videolta, mitä WinNovan projektipäällikkö Juhani Nygren kertoo projektista.
Käsittelemme tietojasi huolellisesti

Sait tämän viestin, koska tietosi löytyvät asiakas- ja markkinointirekisteristämme. Yhteystietosi ovat rekistereissä, koska olemme tehneet töitä yhdessä tai tavanneet messuilla tai tapahtumissa vuosien varrella.
Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun käsittelemme henkilötietojasi. Löydät tietosuojaselosteen www.sivuiltamme.
Toivomme, että voimme jatkossakin pitää yhteyttä sinuun. Mikäli haluat jatkossakin saada ajankohtaista tietoa tuotteista, ratkaisuista ja tapahtumista, ei tämä viesti vaadi sinulta toimenpiteitä. Jos et sen sijaan halua enää saada meiltä postia, voit milloin tahansa kieltää markkinointiviestien lähettämisen klikkaamalla tästä.
 
UTU Oy, Tammiston kauppatie 26 B, 01510 Vantaa ja Ahjontie 1, 28400 Ulvila