KESÄTERVEISET REKA KAAPELISTA
 

Suomen kesä on kauneimmillaan ja on aika rauhoittua keskikesän juhlan viettoon. Sitä ennen, lukaisethan vielä pikaisesti kuulumisemme. Tällä kertaa kerromme Jukolan viestistä, menestyneestä tuotelanseerauksesta Norjassa sekä tietenkin kaikkien huulilla olevasta GDPR:stä.

Toivotamme kaikille Hyvää Juhannusta sekä oikein aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

 
 
 
 
REKA SÄHKÖISTI JUKOLAN VIESTIN
 
Suomen suurin aikuisten urheilutapahtuma Jukolan viesti suunistettiin Hollolassa 16.-17.6.2018 ennätysosallistujamäärällä. Reka Kaapeli tuki tapahtumaa toimittamalla kisakeskuksen rakentamiseen tarvitut sähkökaapelit
 
Lue lisää
 
 
NORJAN TUOTELANSEERAUS SAI LUPAAVAN VASTAANOTON
 
Reka Kaapeli lanseerasi uuden asennuskaapelin Eliaden-messuilla Norjan Lillestrømissä. Tuotteen vastaanotto messuilla lupaa hyvää Rekan asennuskaapelien myynnille Norjan markkinoilla.
 
Lue lisää
 
 
TIETOSUOJASI ON MEILLE TÄRKEÄ
 
Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme GDPR:n mukaiseksi. Voit lukea siitä tarkemmin alla olevasta linkistä. Muistathan, että voit itse päättää haluatko jatkossa vastaanottaa uutiskirjeitämme. Voit lopettaa uutiskirjetilauksen helposti kirjeen alalaidan linkistä. Toivomme tietenkin, että saamme myös jatkossa kertoa sinulle kuulumisistamme!
 
Tietosuojaseloste
 
 
Olemme suurin suomalaisomisteinen kaapelivalmistaja. Nykyaikaisten tuotantomenetelmiemme ja -teknologiamme tuloksena syntyy keski- ja suurjännitekaapeleita, tiedonsiirtokaapeleita, instrumentointi- ja ohjauskaapeleita, asennusjohtoja sekä voimakaapeleita. Toimimme kansainvälisesti ja päämarkkina-alueitamme ovat kotimaan ohella Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä. Meillä on tytäryhtiöt Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Virossa ja Venäjällä.
 
 
 
Reka Kaapeli Oy | Kaapelikatu 2, 05800 HYVINKÄÄ | FINLAND | +358 207 200 20
 
 
 
Osoitelähde: Reka Kaapeli Oy:n asiakasrekisteri
 
 
 
Click here if you want to unsubscribe
Address Register: MESSAGE_TARGETGROUP.