UTU - Uutiskirje syyskuu 2018
 
Jos et pysty lukemaan tätä viestiä, klikkaa tästä.
 
 
 
 

Vanhustentalosta viihtyisä design-hotelli Lillan


Tampereen Nekalassa, Viinikan kirkon vieressä sijaitseva Lillan-hotelli on virkistävä poikkeus Suomen hotellitarjonnassa. Rakennusta ei ulkoa hotelliksi uskoisikaan. Kun astuu ovesta sisään, hämmästys kasvaa. Saneeraus vanhustentalosta viihtyisäksi ja kodikkaaksi design-hotelliksi on onnistunut täydellisesti. Remontti toteutettiin Hagerin KNX-taloautomaatiolla ja berker-kalusteilla.
 
 
 

 

Kari Parviaisen blogi
KNX-taloautomaation hinta – perusteltu investointi asumiseen


Saadessani KNX-kotiautomaatioratkaisuun liittyvän yhteydenoton, lähes poikkeuksetta ensimmäinen asia, joka nousee esille, on ratkaisun hinta. Asia on sinänsä tärkeä, koska jokainen meistä tarvitsee rahaa olemiseen ja elämiseen modernissa yhteiskunnassa. Toiselta kantilta tarkasteltuna, mikäli haluttua ratkaisua ei ole määritetty aloitettaessa hintakeskustelua, keskustelu on mielestäni jo alusta väärillä raiteilla. Tyhjän planketin kanssa on erittäin hankala löytää kustannustehokkain tapa vastata asiakkaan haasteisiin. On siis aloitettava projektin määrittely, että tuotteiden hinta ja projektin kokonaiskustannukset pystytään haarukoimaan.

Uusia UTU:laisia

Jarkko Kuntanen on nimitetty 30.7. alkaen tuotekehitysjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa Ulvilan tehtaan tuotekehityksestä, suunnittelusta sekä tuotehallinnasta. Tomi Nolvi on nimitetty 1.8. alkaen tekniseksi myyjäksi tuotehallinnan tiimiin. Hänen tehtäväkenttäänsä kuuluvat sähköasennustarvikkeiden myynti, tilauskäsittely, projektitarjouslaskenta ja tekninen tuki.
 
 

 

Markus Kemikankaan blogi
Sähkökeskuksen hinta – miten se eroaa kustannuksista?


Jokapäiväisessä elämässä kuluttajana törmäämme tilanteisiin, joissa meillä on vapaus valita kahdesta tai useammasta tarjolla olevasta vaihtoehdosta meille sopivin tuote tai palvelu. Usein meille mieluisin tuote olisi hinnaltaan halvin ja toiminnoiltaan paras. Ymmärrettävää. Mutta nämä kaksi asiaa kohtaavat harvoin. Sovelletaan asiaa työelämään, ja otetaan esimerkiksi sähköurakan keskustoimitus.

 
 

 

Hager-ylijännitesuojat kiinteistöihin - suojaudu ukkoselta etukäteen

Ukkoskautta vastaan on hyvä suojautua jo ennen kuin vahinkoja pääsee syntymään. Olemme laajentaneet Hagerin ukkos- ja ylijännitesuojien valikoiman kattamaan myös järeämpien kojeistojen ja heikkovirtajärjestelmien suojaustarpeet. Laajentuneen suojalaitevalikoiman avulla saat suojattua perinteisen pienjänniteverkon lisäksi erilaiset tele, väylä- ja antennikaapelijärjestelmät kojeiston syöttökiskojen lisäksi.

UTU Oy, Tammiston kauppatie 26 B, 01510 Vantaa ja Ahjontie 1, 28400 Ulvila