Ensto osallistuu Junction 2018 -hackathoniin kehittääkseen digitaalisia ratkaisuja

Vuoden jännittävin viikonloppu lähestyy, kun Euroopan suurin hackathon, Junction 2018, järjestetään Espoossa marraskuussa. Junction tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa ja tehdä yhteistyötä kehittyvien teknologiaosaajien kanssa. Ensto osallistuu innolla tapahtumaan tavoitteenaan kehittää digitaalisia ratkaisuja. 

Junctionissa on kyse kehityksestä – se yhdistää kunnianhimoisimmat tekijät ja huipputason yhteistyökumppanit verkostoitumaan ja oppimaan uusimmista tekniikoista. Junction-yhteisöstä ja sen tapahtumista on tullut maailmanlaajuisesti tunnustettuja. Hackathon -tapahtuma järjestetään 23.–25. marraskuuta Espoon Dipolissa, ja sinne odotetaan noin 1 300 osallistujaa. Viime vuonna viikonloppu johti yli 320 hankkeeseen, jotka hyödynsivät uusia, kehittyviä tekniikoita aina tekoälystä virtuaalitodellisuuteen. 

Junction 2018 -tapahtumaan on rakennettu 10–15 aluetta, joissa jokaisessa on useita kumppanien, mukaan lukien Enston, asettamia haasteita. Ensto haastaa osaajat luomaan digitaalisia ratkaisuja mm. sähköauton lataukseen sekä sähkölämmitykseen. Digitaalisilla ratkaisuilla tuodaan lisäarvoa tuotteille koko niiden elinkaaren ajan sekä tuotetaan hyödyllistä ja arvokasta tietoa asiakkaille. Älykkäitä sähköistysratkaisuja kehitetään kaikille Enston liiketoiminta-alueille.

Osallistuminen tapahtumaan on osa Ensto Flow -innovaatiohanketta. Hankkeen ansiosta Ensto tutkii teknologioita ja palveluita omassa organisaatiossa sekä sen ulkopuolella. Ensto Flow koostuu kahdesta polusta, Prototyping-polku varhaisvaiheen kokeiluihin ja Ecosystem-polku järjestelmien integrointiin.

Prototyping-polulla Ensto ja mahdolliset muut osapuolet rakentavat pilotteja testatakseen uusien teknologioiden ja palvelumallien vaikutuksia. Nämä voivat kasvaa todellisiksi tuotteiksi tai palveluiksi, tai yksinkertaisesti antaa tärkeitä oppeja tulevaisuuden hankkeiden varalle. Ecosystem-polulla Ensto jakaa yhteistyökumppaneidensa kanssa dataa tai ohjelmointirajapintaoja (API, Application Programming Interfaces) luoden mielenkiintoisia uusia palveluita ja ratkaisuja. 

Lue lisää Junction 2018 -tapahtumasta https://2018.hackjunction.com/

 

Lisätietoja

Ville Parviainen, Head of Software, Ensto Digital Solutions, puh. 050 375 3757, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ensto lyhyesti

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 261 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. 

 

vision-and-social-channels