UTU - Uutiskirje marraskuu 2018
 
Jos et pysty lukemaan tätä viestiä, klikkaa tästä.
 
 
 
 
 

Haemme kahta myyntipäällikköä ja myynti-insinööriä

Haemme Urakoitsija-liiketoimintayksikköön myyntipäällikköä vastaamaan koti- ja kiinteistöautomaatioon sekä energiatehokkuuteen ja mittaukseen liittyvien ratkaisujen myynnistä, markkinoinnista sekä tuotetarjoaman kehityksestä.
Lisäksi rekrytoimme myyntipäällikköä sähköteknisten tuotteiden ja ratkaisujen myyntiin valmistavan teollisuuden asiakkaille. Myynti-insinöörin tehtävä on avoinna kasvavassa tehoelektroniikan liiketoimintayksikössämme.

 
 
 

Keystone-liitinmoduulit AV- ja tietoverkkoliitynnöille

Hager on laajentanut kaapeloidun laajakaistaverkon ja multimedian liitäntään soveltuvien liitintuotteiden valikoimaa. Uutuutena toimitamme liitintuotteet kupari- ja valokuitukaapeleille Keystone-mitoituksella. Valikoima sisältää myös liittimet USB-, HDMI-, Mini DisplayPort- ja Audio 3,5 mm -liitynnöille Keystone-mitoitettuna. Liittimet mahdollistavat ääni, video- ja dataverkon ristikytkennän perinteisissä ristikytkentäkaapeissa, IT-tilan sisältävissä sähkökeskuksissa ja liitännän kotien ja toimitilojen rasioinnin johtokanavissa, pistorasiapylväissä ja lattiarasioissa.

 
 

Haemme tuotekehitystehtäviin etevää mekaniikkasuunnittelijaa

Uudistamme tuotevalikoimaamme ja haemme tuotekehitystehtäviin ensisijaisesti Ulvilaan etevää mekaniikkasuunnittelijaa. Avoinna olevassa tehtävässä pääset kehittymään ja hyödyntämään osaamistasi monipuolisen tuoteportfolion parissa mukavassa työporukassa.

 
 

Kehikko, kotelo vai kenno – ja muut sähkökeskuksen tarjouspyynnön rastitustehtävät

Pienjännitekeskusten keskuskaavion etulehdillä määritetään tärkeitä ominaisuuksia, joita tilaaja keskukseltaan haluaa. Toisinaan kuitenkin tuntuu, että rastitustehtävä on ohitettu nopealla sivalluksella ja ilman syvällisempää tarkoitusta.

 
 
UTU Oy, Tammiston kauppatie 26 B, 01510 Vantaa ja Ahjontie 1, 28400 Ulvila