PRY Banner 730x330 Andrew 846013362 PRY Banner 333x190 JENNY 506252067 

Hakuaika kahdeksanteen kansainväliseen Build the Future -rekrytointiohjelmaan on meneillään ja jatkuu joulukuun loppuun asti.

Prysmian Group tarjoaa lahjakkaille nuorille ammatillisesti korkeatasoisen valmennuspolun, jossa he saavat kokemusta maailman johtavan energia- ja telekaapelikonsernin työympäristöstä ja toiminnasta.

Ohjelmaan valitaan tällä kierroksella 50 henkilöä, jotka ovat suorittaneet äskettäin talouden, liike-elämän, tekniikan, fysiikan, kemian, matematiikan tai tietotekniikan yliopisto- tai korkeakoulututkinnon.

Hakijoilta odotetaan hyvää englannin kielen taitoa ja halua ottaa vastaan haasteita kansainvälisessä ympäristössä. Lisäksi edellytetään johtamistaitoja, intohimoa työhön, korkeaa motivaatiota sekä avoimuutta muutoksille.

- Konsernimme on palkannut ohjelman kautta noin 300 nuorta vastavalmistunutta yli 30 maasta sitten vuoden 2012, Prysmian Group Finlandin henkilöstöpäällikkö Aija Virtanen kertoo.

- Olemme sitoutuneet monimuotoisuuteen ja tasa-arvoisuuteen ja ohjelman valinnat heijastavat näitä periaatteita. Viime vuonna 42 % palkatuista henkilöistä oli naisia, ja vuoden 2019 tavoitteeksi on asetettu 50 %.

Hakuaika päättyy vuoden lopussa. Lisätietoja ja haku ohjelmaan www.prysmiangroup.fi

 

Katso alkuperäinen kansainvälinen tiedote

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on 600, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana.

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Sen liikevaihto on noin 11 mrd euroa (proforma 2017) ja henkilöstön määrä noin 30.000. Konsernilla on 112 tuotantolaitosta yli 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.