Enston uutiskirje 2/2019
 
 
Ensto ylpeänä esittää: Hannu Keinänen
Hannu Keinänen on Enston uusi toimitusjohtaja 1.2.2019 alkaen. Hannu (synt. 1969) on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja on työskennellyt viimeiset kuusi vuotta teollisuuselektroniikan valmistuspalveluyritys Enics-konsernin toimitusjohtajana. Tätä ennen Hannu toimi Ensto Building Technology -liiketoiminta-alueen johtajana yli viisi vuotta. Lue lisää Hannun työhistoriasta Hannun LinkedIn-profiilista. Tutustu uuteen toimitusjohtajaamme paremmin ja lue haastattelu, jossa Hannu kertoo itsestään ja tulevaisuuden suunnitelmistaan.
Ensto Lighting Oy sulautuu Ensto Finland Oy:öön 1.3.2019 alkaen
Muutoksen myötä pystymme palvelemaan valaistuksen ja sähköistyksen asiakkaita entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin. Kiinnitäthän huomiota tuleviin laskuihin, sillä niissä on tietoja muuttuneista tilinumeroista.
Ensto uudisti verkkosivunsa
Uudistuksen myötä pääset helposti käsiksi tarjoamaamme: kiinteistön sähköistykseen ja valaistukseen, verkonrakennukseen, sähköauton lataukseen ja marineen.
Webinaari sähköauton latauksesta 14.3.2019
Webinaarissa käymme läpi parhaat palat sähköauton latausratkaisun suunnittelusta ja tutustumme oppaaseen, jonka Ensto on laatinut yhdessä Optiplanin kanssa.
Toimintavarmempi sähköverkko verkostoautomaatiolla
Koillis-Satakunnan Sähkö asennutti Suomen ensimmäiset Ensto Auguste -kuormanerottimet Virroille. Huoltovapaat kuormanerottimet soveltuvat kaikkiin sääolosuhteisiin.
60 vuotta ja yli 60 hyvää tekoa!
Juhlavuoden aikana toteutimme yhteensä 63 tekoa paremman elämän ja tulevaisuuden puolesta. Kiitos kaikille, jotka olitte mukana levittämässä hyvää mieltä ympärillemme!