Ensto Diva kuva 1005631417Ensto esittelee viisi uutta tyylikästä tuoteperhettä kohdevalaistukseen. Ne soveltuvat näyteikkunoihin, myymälä-, museo- ja ravintolatiloihin sekä julkitilakohteisiin ja toimistoihin.

Stage on tyylikäs kohdevalaisin kosketinkiskoon, valovirraltaan jopa 5000 lm. Arena on tyylikäs yleiskäyttöinen, niin ikään tehokas kohdevalaisin. Divan sirouden salaisuus on erittäin kapea virranotin.

Club on pienikokoinen kohdevalaisin myymälöihin ja toimistoihin. Play on puolestaan pyöreä upotettava alasvalo, jonka valaisinpäätä voi kääntää 90 astetta. Saatavilla on myös pienempi Mini Play.

Livalin Enstolle valmistamilla led-valaisimilla on viiden vuoden takuu. Ne ovat saatavilla heti toimitukseen sekä räätälöitävissä kohteen ja projektin mukaan.

 

ensto

Lisätiedot: Marko Tykkyläinen, Ensto, puh. 050 596 1140, etunimi.sukunimi(a)ensto.com ja kotisivut ensto.fi. Kuva Ensto.

Esimerkki tuotteesta: Diva kohdevalaisin, sähkönumero 4260513

Ensto lyhyesti:

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 261 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.