Tiedote
13.3.2017

STK:n puheenjohtaja Tuomo Väänänen on menehtynyt

Sähköteknisen Kaupan Liiton puheenjohtaja ja Onninen Oy:n johtaja Tuomo Väänänen menehtyi 8.3. äkilliseen sairaskohtaukseen.

Tuomo Väänänen toimi STK:n puheenjohtajana kuluvan vuoden alusta lukien. Sitä ennen hän oli liiton hallituksen jäsen vuosina 2004-2009 ja 2012-2016 - näistä kuutena vuotena liiton varapuheenjohtaja ja kahtena toinen varapuheenjohtaja.

STK:n henkilöstö, hallitus sekä yhteistyökumppanit muistavat Tuomoa lämmöllä ja kaipauksella, sillä hän oli erittäin pidetty ja osaava esimies, työtoveri ja yhteistyökumppani.

STK:n puheenjohtajan tehtävää hoitaa liiton varapuheenjohtaja Mika Salokangas kevätkokoukseen 6.4.2017 asti, jolloin STK:lle valitaan uusi puheenjohtaja Väänäsen jäljellä olevaksi kaudeksi eli 2019 loppuun.

Sähköteknisen Kaupan Liitto ry