Visioseminaari Heurekassa 24.4. - ilmoittaudu nyt!

 
 

Hyvinvointia sähköllä -visioseminaarin teema on Sähköllä hiilettömään tulevaisuuteen. Tule kuulemaan miten siihen päästään, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan.

Maksuton iltapäiväseminaari on suunnattu sähkö-, rakennus- ja energia-alojen ammattilaisille ja vaikuttajille sekä yhteiskunnallisille päättäjille.

TUTUSTU OHJELMAAN JA ILMOITTAUDU>

 


 
   
 

Pistorasian sijaan latauspiste kaapelilla, kiitos

 
 

Kasvukeskusten, kuten Helsingin Jätkäsaaren, uusiin asukaspysäköintihalleihin asennetaan sähköautojen lataamiseksi tavallisia kotitalouskäyttöön tarkoitettuja suko-pistorasioita.

Pääseekö viikonlopun mökkireissun jälkeen työmatkalle, jos täyssähköauton lataus sukosta kestää yli 40 tuntia? Pitkän linjan sähköautoilija Tarja Hailikarilla on tähän ratkaisuehdotus! 

LUE BLOGI>

 


 
   
 

Täyssähköautojen pidentyvä ajomatka innostaa

 
 

Uusien noin 60 kWh akustollisten automallien positiiviset käyttäjäkokemukset ennakoivat vahvaa kysyntää. Julkinen latauspaikkaverkosto kasvaa edelleen ja tuki asuntojen lataukselle on käynnistänyt kymmeniä hankkeita taloyhtiöissä.

Teknologiateollisuuden julkaisema katsaus tarjoaa sähköisen liikenteen ajantasaisen kokonaiskuvan lukuineen ja kuvaajineen.

KATSO TILANNEKATSAUKSEN DIAT>

 


 
   
 

Tuulivoiman määrä voi pian jopa kolminkertaistua

 
 

Tuulivoimahankkeita on suunnitteilla yli 16.500 MW, josta yli 7.000 MW:lla on jo rakennuslupa tai kaava. Luvitusvaiheessa oleva hanke voi parhaimmillaan olla rakennusvalmis muutamassa kuukaudessa.

Yksin luvitetut hankkeet toteuttamalla päästäisiin tasolle, jolla tuulivoima kattaisi yli 30 prosenttia Suomen sähkönkulutuksesta.

LUE LISÄÄ>

 


 
   
 

Astuisitko lentävään sähkötaksiin? Totta kai!

 
 

Ekologisen ja sähköisen lentämisen konferenssi toi eturintaman toimijat ja päättäjät Helsinkiin viime viikolla.

Sähkö- tai hybridilentolaitteita kehittäviä erilaisia hankkeita on tällä hetkellä kymmeniä, joidenkin tietojen mukaan jopa yli sata. Sähköllä lentäminen tulee näkymään kaupunkikuvassa jo ensi vuosikymmenellä. Alkuvaiheessa lennetään taksiperiaatteella.

LUE LISÄÄ>

 


 
 

on sähköistysalan näkemys tulevaisuudesta ja sähkön roolista
osana jokapäiväistä elämää. Tutustu visioon osoitteessa www.hyvinvointiasähköllä.fi

Kuvat alan järjestöiltä ja yrityksiltä. (STK, jaguar.fi, Suomen Tuulivoimayhdistys ry, Pipistrel)