UTU OY • Uutiskirje tammikuu 2019
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
Etusivulle
Tilaa uutiskirje
Lähetä kaverille
 
Tervetuloa Verkosto-messuille Tampereelle 23.-24.1.
UTU:n osastolle A418!
Esittelemme messuilla mm. muuntamoperheemme, uudistuneet tuotteet sähkönjakeluun sekä laitteita häiriöttömään sähkön syöttöön. Tule tutustumaan tuotteisiin ja osallistumaan kilpailuun!
UTU 100 vuotta - Uusi vuosi ja uusi aika
Perheyhtiö UTU tarjoaa alan asiantuntemusta, tarvikkeita ja yhteistyömahdollisuuksia kohteen mittakaavasta riippumatta.
UTU osaa ja tekee –yhdessä kumppaneidensa ja asiakkaidensa kanssa.
TYA670W - KNX/DALI Gateway värilämpötilan säädöllä
Aamulla kirkas, iltapäivällä viileä ja illalla lämmin valo - tämä onnistuu uudella Hagerin KNX / DALI Gateway Tunable White -tuotteella! Se säätää värilämpötilaa ja kirkkautta dynaamisesti normaalin päivänvalonkierron ja ihmisten biorytmin mukaan. Tämä edistää hyvinvointia, alentaa stressitasoa ja lisää tuottavuutta.
LARA-lattiarasiaperhe on laajentunut uusilla toiminnoilla
Lattiarasioita ja lattiapistorasioita käytetään yhä enenevässä määrin myymälöiden, toimistojen, hotellien aulatilojen, koulujen ja ravintoloiden lattiajakeluun. Hyvän suosion saavuttanutta Hagerin LARA-lattiarasiaperhettä on laajennettu uusilla tuotteilla. Niiden avulla LARA-tuotteita voidaan asentaa entistäkin monipuolisemmin erilaisiin asennuskohteisiin.
Uudet MID-hyväksytyt energiamittarit Hager-valikoimaan
Hager on uudistanut DIN-mitoitettujen energiamittareiden tuotevalikoiman. Aiemmat energiamittarit korvautuvat vuoden 2019 alusta alkaen asteittain uusilla, ominaisuuksiltaan monipuolisemmilla, käyttäjäystävällisemmillä ja moduulikooltaan pienemmillä tuotteilla.
  UTU Oy
Ahjontie 1, PL 20, 28401 Ulvila
Tammiston kauppatie 26 B, Vantaa