Prysmian Groupin Karona Overblow on valokaapelin asennusjärjestelmä, joka lisää lähiverkon kapasiteettia hyödyntämällä olemassa olevaa kaapelikanavaverkostoa.

Järjestelmä koostuu kanavapuhallusteknologiaan erityisesti suunnitelluista valokaapeleista, asennustarvikkeista ja -työkaluista. Kaapeleita on saatavana 12-432-kuituisina.

Karona Overblow tuo merkittäviä etuja tietoliikenneverkon täydentämiseen erityisesti haja-asutusalueella, jossa verkonrakennus on työläämpää ja talouskohtaisilta kustannuksiltaan erittäin kallista.

Tyypillisesti jopa 70 % kustannuksista edustava maarakennus jää kokonaan pois. Asennuksen pääsee aloittamaan heti ilman suunnitelmien hyväksyttämistä ja lupien odottelua. Työssäkin säästyy aikaa, sillä asennusnopeus on 40 m minuutissa, kun se on normaalisti 100 m päivässä.

Lisätiedot: Petri Utulahti, tuotepäällikkö, Prysmian Group Finland Oy, puh. 010 566 3439, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 www.prysmiangroup.fi

Tervetuloa tutustumaan messuosastoomme A 602 Verkosto 2019 -messuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 23.-24.1.2019.

Saat vastauksen mm. näihin kysymyksiin:

Miten löydät kaapelin tiedot helposti?

Miten korjaus- ja huoltotyöt helpottuvat? Entä tietojen dokumentointi? Mitä uutta keskijännitevarusteissa?

Mitkä olivatkaan PRY-CAMin edut?

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana.

 

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Sen liikevaihto on noin 11 mrd euroa (proforma 2017) ja henkilöstön määrä noin 30.000. Konsernilla on 112 tuotantolaitosta yli 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.