Pry Cam Grids kuva 793992167 Pry Cam Portable kuva 1051332686

Prysmian Groupin kehittämä ja patentoima Pry-Cam helpottaa sähköjärjestelmien tuotannon, asennuksen ja käyttöönoton laadunvalvontaa.

Kunnossapidossa se auttaa havaitsemaan huollon tai korjauksen tarpeen hyvissä ajoin, jolloin verkon yllättävät häiriöt kustannuksineen voidaan välttää.

Langattomasti toimivassa Pry-Cam-konseptissa mitataan osittaispurkauksia (PD, Partial Discharge) siten, että mittalaitteita ei tarvitse kytkeä kohteeseen. Siksi mitattavan verkon, komponentin tai sähkömoottorin toimintaa ei tarvitse keskeyttää mittalaitteiden asentamiseksi tai mittauksen suorittamiseksi.

Prysmianin tarjoaman Pry-Cam-palvelun lisäksi mittauksia voi toteuttaa nyt myös omatoimisesti hankkimalla Pry-Cam Portablen. Se on Pry-Cam-kamerasta, käyttöliittymänä toimivasta iPad-applikaatiosta sekä käyttökoulutuksesta muodostuva kokonaisuus.

Jatkuvaan automaattiseen mittaukseen puolestaan sopii Pry-Cam Grids, joka mittaa itsenäisesti sähköverkon komponenttien kuten kaapeleiden, jatkosten, päätteiden ja muuntajien osittaispurkauksia.

Se toimii itsenäisesti ja jatkuvasti tehden poikkeamista ilmoituksen esimerkiksi verkonhallintajärjestelmälle. Integroitu yksikkö mittaa kohdetta PD-antureilla, analysoi tulokset ja tallentaa ne omaan SSD-muistiinsa.

Laite hälyttää poikkeamista LAN- tai 3G-yhteyden välityksellä halutulle monitorointijärjestelmälle. Lisäksi mittaustuloksia voi tarkkailla ja laitetta etäohjata internetin kautta.

Pry-Cam Gridsin sisartuote Pry-Cam Drives on optimoitu pyörivien koneiden kuten moottoreiden ja generaattoreiden PD-mittaukseen.

Lisätiedot: Aki Ranta, myyntipäällikkö, Prysmian Group Finland Oy, puh. 010 566 2734, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.prysmiangroup.fi

Kuvat: Prysmian Group

Tervetuloa tutustumaan messuosastoomme A 602 Verkosto 2019 -messuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 23.-24.1.2019.

Saat vastauksen mm. näihin kysymyksiin:

Miten löydät kaapelin tiedot helposti?

Miten korjaus- ja huoltotyöt helpottuvat? Entä tietojen dokumentointi?

Mitä uutta keskijännitevarusteissa?

Mitkä olivatkaan PRY-CAMin edut?