Ensto 4A Avara kuva 1165493587Ensto 4A valaisinperhe kuva 2114253943

Ensto esitteli uuden 4A-valaisinperheen, johon kuuluu neljä muotokieleltään yhtenäistä valaisinta: Anna, Aava, Avara ja Aamu.

Toimistoihin, kouluihin ja julkitiloihin suunnitellut valaisimet tuottavat laadukkaan valon tilan tyylin ja tarpeiden mukaisesti. Uutta on kaksi vaihtoehtoista päätymuotoilua, joista voi valita modernin kulmikkaan tai pehmeyttä korostavan pyöristetyn muodon.

Enston 4A-valaisinperhe tarjoaa ratkaisun yleisvalaistukseen, työpisteisiin ja neuvotteluhuoneisiin sekä näyttäviin valolinjoihin eri asennusvaihtoehdoilla. Se vastaa tasokkaan toimistoympäristön ja sisutusarkkitehtuurin vaatimuksiin yksilöllisestä, kyseiseen tilaan suunnitellusta valaistuksesta.

Lisätiedot: Janne Anderson, Ensto, puh. 019 328 51, janne.anderson(at)ensto.com ja kotisivut ensto.fi. Kuvat Ensto.

Esimerkki valaisimesta: Ripustusvalaisin Avara, sähkönumero 4260747

Ensto lyhyesti:

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 261 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.