Finnsat Homeguard

Varmuus siitä, että kotona on kaikki OK. Kuinka ihana asia. Valitettavasti joskus totuus on aivan muuta. Kameravalvonta on tehokas keino ehkäistä luvattomia vierailijoita asunnoissa ja vapaa-ajan asunnoissa.

Finnsat on aloittanut Homeguard kameravalvontaratkaisujen maahantuonnin ja laitteita löytyy jo suoraan varastosta jälleenmyyntiin. 

Kodin ja vapaa-ajan asunnon kameravalvonta on keino ennaltaehkäistä rikoksia, vähentää riskejä ja lisätä turvallisuutta. Se voi myös auttaa mahdollisen rikoksen selvittämisessä.

”Koko kameravalvontamarkkina kasvaa. Global Home Security System Marketin tekemän selvityksen mukaan kotitalouksien turvakameroiden myynti kasvoi 11 prosentilla vuonna 2018 ja markkina lähes tuplaantuu vuoteen 2023 mennessä. Tässä kasvussa myös me haluamme olla mukana ja Homeguard on keihäänkärkemme tässä”, toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää kertoo.

Yksi maailman tärkeimmistä asioista. Mielenrauha.

Älä turhaan murehdi ja pähkäile näitä asioita, äläkä varsinkaan päästä ketään rikkomaan kotirauhaasi. Me yhdessä Homeguardin kanssa tarjoamme sinulle ja perheellesi mielenrauhaa, edullisesti ja luotettavasti 24/7.

Kameroiden suorituskyvyltä vaaditaan jatkuvaa kehittymistä. Megapixelit lisääntyvät, kuvatahdit nousevat jatkuvasti, IP kamerat generoivat yhä enemmän tallennettavaa aineistoa ja tallennustilan tarve kasvaa eksponentiaalisesti.

Markkinoiden viimeisimmän ja edistyksellisimmän teknologian avulla kotisi tai toimistosi valvonta on helppoa ja vaivatonta. Homeguard laitteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja varmatoimisiksi. Valitset sitten tuhdimman, langallisen valvontajärjestelmän tai langattoman WiFi:n yli toimivan IP-kameran, kotisi tai yrityksesi on turvassa ja valvonnassa juuri silloin kun sen kuuluukin olla.

Seuraa livenä tai tallenna liikkeestä

Seuranta on suorastaan naurettavan helppoa. Teet sen älypuhelimellasi, tabletillasi, TV:n tai tietokoneesi avulla, mistä tahansa, milloin tahansa – kaikkina vuorokaudenaikoina. Voit keskittyä täysillä elämääsi myös kodin ulkopuolella. Perheen yhteiset lomamatkat ovat entistä huolettomampia tietäessäsi, että kotona on kaikki juuri niin kuin pitääkin.

Homeguard tuotteiden helppokäyttöisyys mahdollistaa niiden käytön esimerkiksi kotona ja mökillä, mutta laajasta valikoimasta löytyy yhtä hyvin ratkaisu myös järeäänkin yrityskäyttöön.

Tyypillisesti kameravalvonta liitetään mielikuvatasolla luvattomien tunkeutumisten ja asuntomurtojen ehkäisyyn, mutta tosiasiassa kameravalvonnalla on kodeissa ja yrityksissä monia muitakin hyötyjä.

Yleisimmät käyttökohteet ovat:

  • Ennaltaehkäisevä vaikutus murtoihin ja asiattomaan pihapiirissä liikkumiseen
  • Tilannekuva murron tapahtumahetkellä
  • Tilannekuva luvattoman tunkeutumisen tapahtumahetkellä
  • Tilannekuva tulipalon sattuessa (yhdistettynä hälytysjärjestelmään)
  • Tilannekuva hälytystapahtumasta (joka voi aiheutua tahattomasti esimerkiksi lasten toimesta tai vaikkapa ikkunan hajotessa ruutuun törmänneen linnun tai rajuilman seurauksena)

Esimerkki kameravalvonnasta: Homeguard All-in-one kameravalvontapaketti, sisältää 12" HD-monitorin ja 2×960P kamerat yö/päiväkäyttöön ja 4 kanavaisen NVR-verkkotallentimen, sähkönumero 7126801.

Lisätietoja

Jarkko Kankaanpää, toimitusjohtaja, puhelin 0207420148, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Finnsat lyhyesti

Finnsat on kuvan ja äänensiirron sekä tietoverkkotuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Finnsatilla on 46 vuoden kokemus antenni- ja tietoverkoista. Tuorein osaaminen ja tekninen tietämys ovat yhtiön tavaramerkkejä. Finnsatin erikoisalaa ovat radio- ja televisiosignaalien lähetykseen, siirtoon ja vastaanottoon liittyvät palvelut ja laitteet.

Tuotevalikoimastamme löytyvät ratkaisut koaksiaali-, kuitu-, 4G- ja dataverkkoihin, mittalaitteet sekä monipuoliset AV-ratkaisut.