Uutisia ja uutuuksia Reka Kaapelilta

 
Jos et voi lukea sähköpostia, napsauta tätä
 
 
logo
 
 
 
FlameRex promo
 
 
 
 
UUTTA! Palonsuojatut FlameRex-kaapelit ovat nyt oransseja
 
Rekan tutut palonkestävät, halogeenittomat FlameRex FRHF-kaapelit ovat saaneet uuden värin! Olemme samalla lisänneet tuoteperheen valikoimiin uusia poikkipintoja sekä tuotteita 450/750 V jännitealueelle, joten Flamerex-tuotevalikoima on nyt entistäkin kattavampi.
 
Tutustu uudistuneeseen FlameRex-valikoimaan ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa itsellesi kokonaisen kelan maukasta lakukaapelia!
 
Kurkkaa FlameRex-uutuudet ja osallistu kilpailuun
 
 
 
 
kotimaan myyntialueet
KOTIMAAN MYYNTIORGANISAATIO UUDISTUU
 
Reka Kaapelin kotimaan myynti on organisoitu uudelleen. Myyntivastuut jakautuvat nyt alueellisesti ja myynnin johto tuotealueiden mukaan. Muutoksen avulla pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.
 

Eteläisen Suomen myynnistä vastaa Jaana Saunamäki, itäisen ja pohjoisen Suomen myynnistä Harri Siniaalto sekä läntisestä Suomesta Risto Lassila.

 
Lue lisää muutoksesta
 
 
 
 
älykelat tulevat
REKA TUO MARKKINOILLE ÄLYKÄÄT KAAPELIKELAT
 
Reka Kaapeli tuo älykkäät kaapelikelat markkinoille ensimmäisenä Pohjois-Euroopassa. Älykäs kelahallinta mahdollistaa mm. kelojen sijainti- ja statustietojen seuraamisen reaaliaikaisesti sekä relevantin datan kulkemisen kelan mukana.
 
Lue lisää
 
 
 
 
Anne Tillgren
ANNE TILLGREN REKAN TUOTANTOJOHTAJAKSI
 
Tuotantotalouden DI Anne Tillgren on nimitetty Reka Kaapelin tuotantojohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.12.2018 alkaen. Aiemmin hän toimi Huber Packaging Oy:ssä toimitusjohtajana ja tehdaspäällikkönä.

Toivotamme Annen lämpimästi tervetulleeksi Reka-perheeseen!

 
 
 
 
Lue meistä lisää:
 
Facebook Facebook     Linkedin   LinkedIn     website   Twitter
 
footer
 
 
Reka Kaapeli Oy | Kaapelikatu 2 | 05800 Hyvinkää | FINLAND | +358 207 200 20 | www.reka.fi