UTU OY • Uutiskirje maaliskuu 2019
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
Etusivulle
Tilaa uutiskirje
Lähetä kaverille
 
Utu laajentaa toimintaansa Norjaan
Hager Group ja Urho Tuominen Oy (UTU) ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka mukaan UTU hankkii omistukseensa Hager Groupin Norjan liiketoiminnot.
 
UTU kehittää organisaatiota
Olemme saaneet taas uusia osaajia utulaisten kasvavaan joukkoon. Esa vastaa komponenttien teollisuusmyynnistä. Joona on uusi vahvistus tehoelektroniikan myyntitiimiin.
Manufaktur Edition - poikkeuksellista designia pienissä erissä
Parempi asuminen ei ole vain sisustamista, vaan myös valaistuksella on merkitystä. Hagerin räätälöidysti valmistetuilla kytkimillä ja pistorasioilla saat toteutettua erikoisetkin toiveet oikeassa valossa. Vaihtoehtoja löytyy retro-lookista ja kiiltävistä pinnoista mineraaliväreihin sekä poikkeuksellisiin materiaaleihin, kuten kupari ja messinki.
Berker S.1 IP44 kosteiden tilojen asennuksiin
Ääriviivoiltaan suorakulmainen ja etupinnastaan hienostuneesti pyöristetty Berker S.1 -kalustesarja on designiltaan, toiminnoiltaan ja asennettavuudeltaan erinomainen. Valikoima on laajentunut uusilla IP44-tiiveysluokan asennuksiin soveltuvilla pistorasia- ja kytkintuotteilla. Uudet toiminnot on saatavilla kaikissa kolmessa vakiovärissä - valkoinen, antrasiitti ja alumiini.
UTU Oy
Ahjontie 1, PL 20, 28401 Ulvila
Tammiston kauppatie 26 B, VANTAA