Nautitaan lämmöstä sisällä, kun ulkona sää viilenee.

 

Selaimessa / ensto.fi

 

Tietoa meistä

 

Tuotteet

 

Referenssit

 

Uutishuone

 

Yhteystiedot

Ensto ja Ecodesign -lämmittimet

Ecodesign on ympäristöteko

EU:n ekosuunnitteluasetus on tärkeä askel kasvihuonepäästöjen vastaisessa kamppailussa ja energiankulutuksen vähentämisessä. Enstolle on yrityksenä tärkeää sekä noudattaa lainsäädäntöä että tehdä samalla ympäristön kannalta arvokkaita ja kestäviä päätöksiä. Siksi Ensto suunnittelee ja tarjoaa ecodesign-määräysten mukaisia lämmitystuotteita.

Lue lisää

Ensto Beta -sähkölämmittimet

Beta-lämmittimet voidaan asentaa kuiviin tai kosteisiin tiloihin (IP21 ja IP24). Elektronisia lämmittimiä voidaan käyttää seinään asennettuina. Mekaanisia lämmittimiä voidaan käyttää vapaasti seisovina (erillisillä jaloilla).

Lue lisää

Ensto Tupa -sähkölämmittimet

Tupa-tuoteperhe koostuu Taso-, Lista-, Peta- ja Roti-lämmittimistä. Tupa-lämmittimet asennetaan
pääsääntöisesti kuiviin tiloihin (IP20), poikkeuksena on Roti- lämmittimet (IP24).

Lue lisää

Tassu -lattialämmityskaapelit

Tassu ja Tassu S ovat huoltovapaita tuotteita kuivien ja kosteiden tilojen lämmitysratkaisuihin. Tassu-kaapelin teho on 20 W/m, ja sitä käytetään pääasiassa uusissa betonirakenteisissa lattioissa. Tassu S -kaapelin teho on 10 W/m, ja sitä käytetään saneerauksissa ja puurakenteisissa lattioissa.

Lue lisää

Lämmityksen ohjaus

Tyylikkäät ja helppokäyttöiset Enston termostaatit takaavat tasaisen ja miellyttävän lämpötilan tiloihisi. Termostaatit ovat luotettavia, tarkkoja ja täyttävät Ecodesign-asetukset. Uudistuneet termostaatit tuovat lisää vaihtoehtoja lattialämmityksen ohjaukseen. Nyt saatavilla myös uudistunut
lattialämmitystermostaatti vikavirtasuojalla!

Lue lisää

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun käsittelemme henkilötietojasi. Löydät päivitetyt tietosuojakäytännöt www-sivuiltamme.

Lähde: Enston asiakas-, partneri- ja mediarekisteri