<!doctype html>
UTU OY • Uutiskirje 12/2019
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
Etusivulle
Tilaa uutiskirje
Lähetä kaverille
 
TUOTEUUTISIA UTULTA
WLAN-signaalin läpäisevät ryhmäkeskukset ahtaaseen tilaan - asiakkaamme Vahanen PRO kertoo
UTU suunnitteli ja toteutti WLAN-signaalin läpäisevät ryhmäkeskukset 128 asuntoon Vahanen PROn saneerauskohteessa Tampereella. WLAN-tukiasema toimii näissä myös kokometallisen oven ollessa suljettuna. Kohteessa on pieniä asuntoja, joiden sisätilat ovat ahtaat. Siten ryhmäkeskuksien piti pinta-asennettuina olla mahdollisimmat huomaamattomia ja tyylikkäitä. Katso video kohteesta ja lue Vahanen PROn Pekka Savukosken kertomus työmaasta ja keskuksien asentamisesta.
Monimittarit uudistuivat - sama määrä mittariristikkoja pienemmässä koossa
Pienissä kohteissa tilan puute tuottaa sähkösuunnittelussa ja -asennuksessa haasteita. UTUn monimittarikeskukset ovatkin nyt asiakkaidemme toivomuksesta ja UTUn tuotekehityksen ansiosta kaventuneet. Sama määrä mittariristikkoja löytyy uusista pienemmistä monimittarikeskuksistamme. Uuden malliston monimittarikeskukset sopivat entistä paremmin saneerauskohteisiin, jotka monesti asettavat haasteita ja ovat tiloiltaan rajalliset. Uudiskohteissa saadaan taas selvää tilan säästöä, kun keskuksille ei tarvitse varata enää niin paljoa tilaa ja ylimääräiseksi jäävät neliöt voidaan hyödyntää tehokkaasti muuhun käyttöön.
LED-valonheittimien tuotevalikoima laajentunut 16 uudella tuotteella
UTUn automaattisella ohjauksella toimivat LED-valonheittimet tuovat mukavuutta ja arjen sujuvuutta pimeänä vuodenaikana. Oli sitten kyse kodista tai liikekiinteistöstä tarveperusteisella valaistuksella voidaan säästää runsaasti energiaa. Tiiveysluokaltaan IP55 olevat valonheittimet on varustettu häikäisyä estävällä heijastimella, joka jakaa valon tasaisesti laajalle alalle. Kiinnitys ja kytkentätyö onnistuu helposti valaisinrunkoon pikakiinnitettävän asennusalustan avulla. Energiatehokkaat valonheittimet voit nyt valita usean tuotteen valikoimastamme joko liiketunnistuksella tai ilman.
XCEE-voimapistokkeet – patentoitua lisäturvaa
Etsitkö turvallista ratkaisua voimapistotulpille? UTU on tuonut markkinoille uudet, patentoidut XCEE-sarjan pistotulpat. Uudessa tuotesarjassa on turvallisuutta lisäävä ominaisuus: pistotulpissa on kytkin, jolla voimajatkopistokkeet voidaan kytkeä jännitteettömiksi ennen pistotulpan kytkemistä. Tuotteessa oleva mekanismi estää myös voimapistotulpan poistamisen jännitteisenä: se onnistuu vain, kun pistoke on kytketty jännitteettömäksi.
AJANKOHTAISTA UTU-ELÄMÄÄ
UTU palkittiin Esimerkillisenä tuotetiedon päivittäjänä
UTUlla on Sähköteknisen Kaupan liiton palvelussa yli 11.000 tuotetta - kolmanneksi eniten. 99 %:lla tuotteista on vähintään yksi tuotekuva, ETIM-standardin mukaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset. UTUn tuotevastaavat asettivat vuosi sitten tavoitteen, että toukokuussa kaikille sähkönumerorekisterissä avoinna oleville tuotteille täydennetään tuotekuvaus. Kurinalaisen työn ja hyvän seurannan avulla projekti saatiin maaliin ajallaan, ja yli 11.000 tuotetta saatiin mallikkaasti kuntoon.
Päivi Aho aloitti UTUlla uutena QHSE-päällikkönä
Syyskuussa UTUlla aloitti uusi QHSE-päällikkö Päivi Aho. Päivin tehtäviin kuuluu huolehtia UTUn laadusta (Q), terveydestä (H), turvallisuudesta (S) ja ympäristöstä (E). UTUn toiminnan tavoitteena on varmistaa, että työ ja kaikki toiminta UTUlla voidaan tehdä turvallisesti, hyvinvointia edistäen ja ympäristö suojaten. Toiminnan henkilönä Päivi on laittanut jo monta uutta hanketta alulle.
UTU mukana alan merkittävimmillä messuilla Jyväskylässä
Yksi alan merkittävimpiä tapahtumia järjestetään taas Jyväskylässä 5.-7.2.2020. Esittelemme messuilla mm. useita sähkökeskusuutuuksia, sähköautojen lataamiseen uusia helppoasenteisia ratkaisuja, käyttäjäystävällisiä kiinteistönohjausratkaisuja ja monia muita uutuuksia.
Ilmoittaudu messuille UTUn koodilla, niin sisääntulosi messuille tapahtuu nopeammin. Tervetuloa osastollemme B 447!
UTU OY • Uutiskirje 12/2019
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
Osoitelähde: UTU Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri. Tutustu tietosuojaselosteeseen.
Mikäli et enää jatkossa halua vastaanottaa uutiskirjettämme klikkaa tästä.
UTU Oy
Ahjontie 1, PL 20, 28401 ULVILA
Tammiston kauppatie 26 B, VANTAA