Ensto saneerauskeskukset kuva 953836821Enston uudet kapeat saneerauskeskukset on suunniteltu mm. kerrostalojen peruskorjauksiin ja linjasaneerauksiin.

Keskusten asennettavuuteen ja selkeyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Oven saranointi on uusittu ja asentaminen onnistuu nyt helposti vaikkapa oven päälle kerrostalohuoneiston eteiseen.

Uutta ovat myös alapohjat, joita voidaan käyttää johdotustilana. Heikkovirtakaapelit voidaan johtaa asennustilaan aukkoaihion kautta, joten erillisiä kaapelikouruja ei aina tarvita. Keskuksessa on riittävästi myös asennus- ja laajennustilaa, ja jousiliittimet helpottavat kytkentää.

Lisätiedot: Ari Puumalainen, Ensto, puh. 040 526 9657, ari.puumalainen(at)ensto.com ja www.ensto.fi
Kuva Ensto.

Esimerkki tuotteesta: Ensto EHSV275.15PS-ITM, sähkönumero 3301644.

 

Ensto lyhyesti:

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 266 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.