Tervetuloa Sähkö Tele Valo AV -messuille!

 

Selaimessa / ensto.fi

 

Tietoa meistä

 

Tuotteet

 

Referenssit

 

Uutishuone

 

Yhteystiedot

Koe Suomen nopein työpäivä Sähkömessuilla!

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea 8 kertaa parempi työpäivä Sähkö Tele Valo AV -messuilla Jyväskylässä 5.–7.2.2020! Tervetuloa Enston osastolle B 544 testaamaan, miten saat tehtyä työpäivästäsi entistäkin nopeamman, laadukkaamman, kestävämmän, helpomman, luotettavamman, älykkäämmän ja kaikin puolin fiksumman! Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä? Ja sitä se myös on. Enston työpisteillä pääset testaamaan omin käsin:

Johtotiejärjestelmät

Valaistusratkaisut sisä- ja ulkotiloihin

Sähkökalusteet

Verkonrakennus

Lämmitys

Teollisuusratkaisut

Eikä tässä vielä kaikki!

Uuden valon, Ensto Workspaces -ratkaisut helppoon valonohjaukseen ja tilanhallintaan, pääset kokemaan loungealueella, jonne on mukava samalla istahtaa lepuuttamaan messupäivästä rasittuneita jalkoja. Sähköauton latausratkaisut löydät samanaikaisesti pidettävästä Future Transportation Forum -ammattilaistapahtumasta C2-hallista. Aika huikea kattaus on siis tiedossa, joten nähdäänhän siis Jyväskylässä ja Enston osastolla B 544!

Lue lisää

Näe Suomen Nopein -finaali paikan päällä!

Messujen huipentuma saadaan kokea Enston osastolla torstaina, jolloin Suomen Nopein -finaali käynnistyy! Silloin ratkeaa, kuka on virallisesti Suomen nopein johtotiejärjestelmäasentaja ja onnellinen F1-kisamatkan voittaja. Kisaamassa on neljä finaaliin upeasti suoriutunutta ehdokasta, ja tapahtuman selostaa suorana paikan päällä itse selostajalegenda Antero Mertaranta! Tiedossa on siis unohtumaton finaali, jota ei missään nimessä kannata missata.

suomennopein.fi


Rekisteröidy messuille jo ennakkoon!

Muistathan, että messuille kannattaa rekisteröityä jo ennakkoon, niin pääset sujuvasti sisään Jyväskylän Paviljonkiin messupäivänä.

Rekisteröidy messuille

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi, kun käsittelemme henkilötietojasi. Löydät päivitetyt tietosuojakäytännöt www-sivuiltamme.