UTU OY • Uutiskirje 01/2020
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
Etusivulle
Tilaa uutiskirje
Lähetä kaverille
 
UUTISIA UTULTA
SCHUKO®-pistorasiat USB-lataustoiminnoilla
Älylaitteet voidaan ladata ilman adapterikaaosta nopeasti ja älykkäästi! Hagerin laajennettu SCHUKO®-pistorasiasarja USB-lataustoiminnolla yhdistää 230 V -liitännän ja kaksi tehokasta USB-porttia yhdeksi kokonaisuudeksi. USB-portit tarjoavat käyttöösi yhteensä 2.4 A kokonaisvirran. Tabletit ja älypuhelimet voidaan siten ladata hetkessä - ilman adapteria tai kaapelisotkuja, suurimmalla mahdollisella latausnopeudella. Älykäs lataus jakaa latausvirtaa tasaisesti (2 x n. 1.2 A), kun kaksi laitetta on liitettynä samaan pistorasiaan.
Pikalinja palvelee, kun sähkökeskus pitää saada nopeasti käyttöön
Vaikka urakointityötä kuinka suunnittelee, voi kuitenkin tapahtua inhimillisiä unohduksia tai projektissa aikataulujen muutoksia. Joskus suunniteltu tuotantotila on muutoin jo valmis, mutta sähkökeskus puuttuu. UTUn Pikalinja valmistaa sähkökeskukset nopeassa ajassa laadusta tinkimättä silloin, kun urakoitsijalla on kova kiire saada sähkökeskus käyttöön. Tutustu Pikalinjan toimintaan ja lue, miten kiireellisessä aikataulussa kuuden viikon toimituksesta voidaan kiriä useita viikkoja pois.
berker S.1 | B.3 | B.7 - asennuskalustesarjalla luot satoja erilaisia ilmeitä
Berker S.1 on pelkistetty, ajaton ja monipuolinen asuntojen ja liikekiinteistöjen asennuskalustesarja. Muotoilun ohella laaja skandinaaviseen makuun soveltuva toimintovalikoima tekee siitä vakiokalusteiden modernin klassikon. Berker S.1 -sarja on kehitetty erinomaiseksi perustaksi asuntojen ja liikerakennusten sähköistykseen. Sarja kattaa laajasti yleisimmät kiinteistöjen kalustustarpeet ja design-vaatimukset väri- ja toimintovalikoimansa ansiosta. Toisaalta se muuntuu helposti osaksi korkealuokkaisia tiloja design-peitelevysarjojen berker B.3 ja berker B.7 avulla.
AJANKOHTAISTA UTU-ELÄMÄÄ
UTUn vuosi 2019 - katseet kohti uutta vuosisataa
UTU täytti 100 vuotta viime vuonna. UTUn juhlavuosi on siis virallisesti päättynyt ja on aika nostaa katseet kohti seuraavaa UTUn sähköistä vuosisataa. Mutta mitä kaikkea tapahtuikaan vuonna 2019 ja millä ajatuksilla vuoteen 2020?
Kari Parviainen: Uutuuksilla kohti tehokasta sähkön hyödyntämistä
Jyväskylän Sähkömessuilla tulemme esittelemään suuren määrän tuoteuutuuksia, jotka helpottavat sähköurakointia ja parantavat kotien ja liikerakennusten energiatehokkuutta, toiminnallisuksia ja viihtyisyyttä.
Jarkko Kuntanen: Puistomuuntamot digitalisoituvat.
Jarkko Kuntanen kertoo blogissaan, miten muuntamoiden etäkunnonvalvontaa kehitetään UTUlla ja missä voit tutustua demoon. Jarkko kertoo myös UTUn Teollisuus ja Energia -yksikön uudesta projektiliiketoiminnasta sekä laatusertifioinnista.
Harri Erkinheimo: Automaatiotuotteita UTU Automationilta
UTU Automationin tuotealueisiin kuuluvat moottorikäytöt ja ohjelmoitavat logiikat sekä operointipäätteet ja niiden muodostamat automaation kokonaisratkaisut. Toimitusjohtaja Harri Erkinheimo kertoo blogissaan, mitä UTU Automation esittelee Jyväskylän Sähkömessuilla.
UTU OY • Uutiskirje 1/2020
 
 
Jos et voi lukea viestiä, klikkaa tästä
UTU Oy
Ahjontie 1, PL 20, 28401 ULVILA
Tammiston kauppatie 26 B, VANTAA