Prysmian Group Sirocco HD kuva 1047578337

Uusi taipuisa 552 kuituinen Sirocco HD -mikrokanavakaapeli 14/10 mm putkeen. Kuva Prysmian Group.

Prysmian Groupin kehittämä PicoTube-teknologia mahdollistaa 20 % pienemmät mikrokanavaratkaisut. Sen avulla pystytään asentamaan entistäkin enemmän kuituja aiempaa pienempiin kanaviin. Tämä säästää asennus- ja materiaalikustannuksia ja pienentää ympäristöjalanjälkeä. PicoTube-teknologiaa sovelletaan uusissa Sirocco HD-mikrokanavakaapeleissa, joissa BendBrightXS 200 -kuidulla saavutetaan kuitumäärä 552. Näin saadaan näin kaikki kapasiteetti irti EaseNetXS 14/10 mm putkesta. Prysmian Groupin EaseNetXS-mikrokanavajärjestelmä sopii liityntäverkon ja kiinteistön sisäjohtoverkon joustavaan rakentamiseen vaiheittain. Koko järjestelmä on metalliton ja se soveltuu erinomaisesti myös yhteisrakentamiseen voimakaapeleiden kanssa. Lisätiedot: Petri Utulahti, tuotepäällikkö, Prysmian Group Finland Oy, puh. 010 566 3439, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.prysmiangroup.fi Kuvateksti: Sirocco HD mikrokanavakaapelin sähkönumero on 0241907 Tervetuloa tapaamaan meitä Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV-messuille 5.- 7.2. osastollemme C-418. Tuotteistamme ovat esillä Suomen laajimman Cca-paloluokan kaapelivalikoiman ohella uudet mikrokanavakaapelit, uusi Alesea-konsepti, kylmäkutisteteknologiaan perustuvat keskijännitevarusteet, kelaportaali ja paljon muuta.

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana. Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Sen liikevaihto on yli 11 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 29 000. Konsernilla on 112 tuotantolaitosta yli 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.
www.prysmiangroup.fi